Maqedonia anëtare aktive e MediPIET përmes Institutit për shëndet publik të RM
Në periudhën prej 15 – 18 Shtator 2014 delegacioni nga Maqedonia i udhëhequr nga Ass. D-r Shaban Memeti - drejtor i ISHP të RM dhe NFP për programin MediPIET
më tepër
18.Sep.2014
Gostivar, 3 mijë veshmbathje të reja ndahen për familjet shfrytëzues të ndihmave sociale
Familjet të cilët janë shfrytëzues të mjeteve financiare në Gostivar u pajisen me veshmbathje të reja të cilat janë donuar nga Organizata Humanitare “Çare Dare”
më tepër
18.Sep.2014
Ademi-Besimi: Arsimi në fokusin e fondeve IPA
Në prag të Raportit të vjeshtës dhe në kuadër të EU Agjendës 2014 të Sekretariatit për Çështje Evropiane, zëvendëskryeministri i Qeverisë së RM
më tepër
17.Sep.2014
Grubi takon Ambasadorin e Italisë, Beleli
Artan Grubi, Deputeti nga rradhet e partisë Bashkimi Demokratik për Integrim, ka vijuar takimet me përfaqësuesit e komunitetit ndërkombëtar në vend
më tepër
17.Sep.2014
Izairi: Me zgjedhjen e mënyrës adekuate të tansportit secili mund të kontribuojë për mjedis jetësor më të pastër
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe kryetari i Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski, sot solemnisht e promovuan fillimin
më tepër
16.Sep.2014
Raporti i vjeshtës, Besimi dhe Shabani diskutojnë reformat
Në prag të Raportit të vjeshtës dhe në kuadër të EU Agjendës 2014 të Sekretariatit për Çështje Evropiane, zëvendëskryeministri i Qeverisë së RM
më tepër
16.Sep.2014