ZYRTARE: Këta janë emrat e ministrave të BDI-së
Në mbledhjen e sontme BDI-ja vendosi këto emra për ministra në kabinetin qeveritar
më tepër
27.May.2017
Gostivar, Bejta përuron riasfaltimin e rrugës së Dutllëkut
Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta mori pjesë në inaugurimin e riasfaltimit të rrugës kryesore të Lagjes “Dutllëk”
më tepër
26.May.2017
Memorandum me USAID-in për integrim ndëretnik të të rinjëve në arsim
Ministri i Arsimit dhe Shkencës Pishtar Lutfiu nënshkruajti memorandum bashkëpunimi me Qendrën Maqedonase për Edukim Qytetar
më tepër
25.May.2017
Bejta në Çegran: Zgjidhim përfundimisht çështjen e shtratit të lumit Vardar
Në një takim me banorë të fshatit Çegran, Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta njoftoi se këto ditë do të bëhet pastrimi
më tepër
24.May.2017
Xhaferi takim me ambasadoren e Republikës popullore të Kinës, Jin Lishian
Bashkëbiseduesit biseduan edhe për pritjet se qeveria e re do të vazhdojë në rrugën e bashkëpunimit afatgjatë me RP të Kinës
më tepër
23.May.2017
Ministri Kuçi pret Absolventët e USHT-së në shoqërim me Profesoreshën nga SHBA, Judithanne Scourfield McLauchlan
Ministri i Ekonomisë z. Driton Kuçi, pret absolventët e Universitetit Shtetëror të Tetovës, dega e fakultetit të Juridikut
më tepër
18.May.2017