Ali Ahmeti, në Saraj: BDI, partia e kapaciteteve dhe vlerave të mëdha
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) përmbylli aktivitetet ditore të fushatës në Komunën e Sarajit.
më tepër
05.Dec.2016
Kryetari Ahmeti, takim me sipërmarrës: Shteti duhet të ofrojë politika të qëndrueshme
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) sot fushatën zgjedhore e nisi në Komunën e Sarajit, ku lideri Ali Ahmeti
më tepër
05.Dec.2016
Ali Ahmeti për Zërin e Amerikës: Vota e shqiptarëve nuk duhet të përçahet
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoni, Ali Ahmeti në një intervistë për Zërin e Amerikës
më tepër
05.Dec.2016
Kryetari Ahmeti nga Drenoveci: Disa forca nuk duan që vendi ynë të hapërojë drejt BE
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) i përmbylli aktivitetet ditore të fushatës në Drenovec të Komunës së Tetovës
më tepër
04.Dec.2016
Kryetari Ahmeti në Tearcë: Përbetimet e BDI-së alternativa më e mirë për shqiptarët
BDI aktivitetet ditore të fushatës zgjedhore i vazhdoi në Komunën e Tearcës. Kryetari Ali Ahmeti para një numri të madh banorësh
më tepër
04.Dec.2016
Kryetari Ahmeti në Likovë: Mjekët janë hyjnorë
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI), në Komunën e Likovës takoi mjekët dhe punonjësit tjerë shëndetësorë të kësaj zone
më tepër
04.Dec.2016
ALI AHMETI: Asnjë premtim nuk do mbetet i parealizuar
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ditën e fushatës zgjedhore e nisi përmes një bashkëbisedimi me banorët e Hotlës
më tepër
04.Dec.2016
Kryetari Ali Ahmeti në Kumanovë: BDI, çelësi i qeverisë së re
Respekti që iu bë liderit të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmetit i ngjante një pritjeje që i bëhet një vigani
më tepër
03.Dec.2016
Kryetari Ahmeti takon pensionistët dhe haxhilerët në komunën e Çairit
Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në një takim me pensionistët dhe haxhilerët
më tepër
03.Dec.2016
Kryetari Ahmeti: BDI bën politik pa eufori, por shumë racionale
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) fushatën zgjedhore sot e nisi në Debresh, Komuna e Gostivarit. Fjalimin e tij kryetari Ali Ahmeti
më tepër
03.Dec.2016
Kryetari Ahmeti në Labunishtë, Agim Shaqiri: BDI, arsyeja pse këtu flitet shqip
Ali, BDI Labunishta është me ty. Kjo ishte thirrja euforike që u dha në pritjen madhështore të organizuar për BDI-në dhe liderin Ali Ahmeti në Labunishtë
më tepër
02.Dec.2016
Ali Ahmeti: Ulja e numrit të shqiptarëve në parlament nga përçarja e votës do të ketë pasoja për të gjithë
Para një numri të madh të banorëve të Strugës, Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), z.Ali Ahmeti kërkoi
më tepër
02.Dec.2016