Ali Ahmeti: Shqipja zyrtare deri në Gjevgjeli
Takimet e para me banorët e Dologozhdës së Strugës, lideri i BDI-së z.Ali Ahmeti, bashkë me Shefin e Shtabit Qëndror
më tepër
02.Dec.2016
Kryetari Ahmeti: Realizuam universitetet, tani cilësi perëndimore
“Bashkë Vendosim”, sot u shpalos para studentëve të Strugës. Lideri i BDI-së, z.Ali Ahmeti i përcjellë nga Shefi i Shtabit Qëndror, z.Bekim Neziri
më tepër
02.Dec.2016
Ali Ahmeti nga Dibra: BDI, forca që din të mbrojë kauzën shqiptare
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) i përmbylli me një tubim aktivitetet ditore të fushatës në Dibër, në qytetin
më tepër
01.Dec.2016
Kryetari Ahmeti me arsimtarët: Do vazhdojmë t’ju qëndrojmë pranë
BDI në krye me kryetarin z.Ali Ahmeti, Shefin e Shtabit Qendror Zgjedhor, z.Bekim Neziri dhe kandidatë për deputet të njësisë 5
më tepër
01.Dec.2016
Kryetari Ahmeti: BDI është një forcë reale në këtë vend
Kryetari i BDI-së, z.Ali Ahmeti ishte sot në Komunën e Mavrovë-Rostushes ku u prit nga një numër i madh i simpatizantëve
më tepër
01.Dec.2016
ALI AHMETI: Vlerësimet e deritanishme flasin që fitimtarë padiskutueshëm është BDI
Në këtë intervistë ekskluzive, kryetari i BDI-së flet për dekorimin e tij nga presidenti i Kosovës Hashim Thaçi si dhe reagimet për këtë
më tepër
01.Dec.2016
ALI AHMETI në Reçicë të Vogël: BDI forca e pamposhtur e shqiptarëve
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) sonte përmbylli fushatën zgjedhore në Reçicë të Vogël, në Reçicën e Universitetit të Tetovës,
më tepër
30.Nov.2016
Kryetari Ahmeti: Fitorja nuk mjafton, duhet përfaqësim i çeliktë
Lideri I BDI-së z.Ali Ahmeti përmbylli takimet në anën e Karshiakës në Studeniçan dhe Batincë ku takoi grupe të ndryshme interesi
më tepër
30.Nov.2016
Ali Ahmeti në Karshiakë: Qendra të huaja po investojnë për të përçarë votën shqiptare
Lideri I BDI-së, z. Ali Ahmeti para banorëve të Moranës së Karshiakës dha një porosi të fuqishme kombëtare për unifikim të popullit
më tepër
30.Nov.2016
Ali Ahmeti në Karshiakë: Qendra të huaja po investojnë për të përçarë votën shqiptare
Lideri I BDI-së, z. Ali Ahmeti para banorëve të Moranës së Karshiakës dha një porosi të fuqishme kombëtare për unifikim të popullit
më tepër
30.Nov.2016
Kryetari Ahmeti: Mandatet e shqiptarëve të mos flijohen prej apetiteve personale
vazhdoi në lagjen Nerez të Shkupit, ku kryetari z.Ali Ahmeti, i përcjellur nga Shefi i Shtabit Qëndror Zgjedhor
më tepër
30.Nov.2016
ALI AHMETI në Prespë: BDI, gardiani i vetëm i çështjes shqiptare
Karvani i Bashkimit Demokratik për Integrim sonte zbarkoi dhe në Prespë. Kryetari z.Ali Ahmeti para prespanëve prezantoi
më tepër
29.Nov.2016