Kryetari Ahmeti takon pensionistët dhe haxhilerët në komunën e Çairit
Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në një takim me pensionistët dhe haxhilerët
më tepër
03.Dec.2016
Kryetari Ahmeti: BDI bën politik pa eufori, por shumë racionale
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) fushatën zgjedhore sot e nisi në Debresh, Komuna e Gostivarit. Fjalimin e tij kryetari Ali Ahmeti
më tepër
03.Dec.2016
Kryetari Ahmeti në Labunishtë, Agim Shaqiri: BDI, arsyeja pse këtu flitet shqip
Ali, BDI Labunishta është me ty. Kjo ishte thirrja euforike që u dha në pritjen madhështore të organizuar për BDI-në dhe liderin Ali Ahmeti në Labunishtë
më tepër
02.Dec.2016
Ali Ahmeti: Ulja e numrit të shqiptarëve në parlament nga përçarja e votës do të ketë pasoja për të gjithë
Para një numri të madh të banorëve të Strugës, Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), z.Ali Ahmeti kërkoi
më tepër
02.Dec.2016
Ali Ahmeti: Shqipja zyrtare deri në Gjevgjeli
Takimet e para me banorët e Dologozhdës së Strugës, lideri i BDI-së z.Ali Ahmeti, bashkë me Shefin e Shtabit Qëndror
më tepër
02.Dec.2016
Kryetari Ahmeti: Realizuam universitetet, tani cilësi perëndimore
“Bashkë Vendosim”, sot u shpalos para studentëve të Strugës. Lideri i BDI-së, z.Ali Ahmeti i përcjellë nga Shefi i Shtabit Qëndror, z.Bekim Neziri
më tepër
02.Dec.2016
Ali Ahmeti nga Dibra: BDI, forca që din të mbrojë kauzën shqiptare
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) i përmbylli me një tubim aktivitetet ditore të fushatës në Dibër, në qytetin
më tepër
01.Dec.2016
Kryetari Ahmeti me arsimtarët: Do vazhdojmë t’ju qëndrojmë pranë
BDI në krye me kryetarin z.Ali Ahmeti, Shefin e Shtabit Qendror Zgjedhor, z.Bekim Neziri dhe kandidatë për deputet të njësisë 5
më tepër
01.Dec.2016
Kryetari Ahmeti: BDI është një forcë reale në këtë vend
Kryetari i BDI-së, z.Ali Ahmeti ishte sot në Komunën e Mavrovë-Rostushes ku u prit nga një numër i madh i simpatizantëve
më tepër
01.Dec.2016
ALI AHMETI: Vlerësimet e deritanishme flasin që fitimtarë padiskutueshëm është BDI
Në këtë intervistë ekskluzive, kryetari i BDI-së flet për dekorimin e tij nga presidenti i Kosovës Hashim Thaçi si dhe reagimet për këtë
më tepër
01.Dec.2016
ALI AHMETI në Reçicë të Vogël: BDI forca e pamposhtur e shqiptarëve
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) sonte përmbylli fushatën zgjedhore në Reçicë të Vogël, në Reçicën e Universitetit të Tetovës,
më tepër
30.Nov.2016
Kryetari Ahmeti: Fitorja nuk mjafton, duhet përfaqësim i çeliktë
Lideri I BDI-së z.Ali Ahmeti përmbylli takimet në anën e Karshiakës në Studeniçan dhe Batincë ku takoi grupe të ndryshme interesi
më tepër
30.Nov.2016