Ali Ahmeti në Karshiakë: Qendra të huaja po investojnë për të përçarë votën shqiptare
Lideri I BDI-së, z. Ali Ahmeti para banorëve të Moranës së Karshiakës dha një porosi të fuqishme kombëtare për unifikim të popullit
më tepër
30.Nov.2016
Ali Ahmeti në Karshiakë: Qendra të huaja po investojnë për të përçarë votën shqiptare
Lideri I BDI-së, z. Ali Ahmeti para banorëve të Moranës së Karshiakës dha një porosi të fuqishme kombëtare për unifikim të popullit
më tepër
30.Nov.2016
Kryetari Ahmeti: Mandatet e shqiptarëve të mos flijohen prej apetiteve personale
vazhdoi në lagjen Nerez të Shkupit, ku kryetari z.Ali Ahmeti, i përcjellur nga Shefi i Shtabit Qëndror Zgjedhor
më tepër
30.Nov.2016
ALI AHMETI në Prespë: BDI, gardiani i vetëm i çështjes shqiptare
Karvani i Bashkimit Demokratik për Integrim sonte zbarkoi dhe në Prespë. Kryetari z.Ali Ahmeti para prespanëve prezantoi
më tepër
29.Nov.2016
Kryetari Ahmeti në Manastir: Sa më bashkë të jemi, aq më të rëndësishëm jemi
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) fushatën zgjedhore e vazhdoi në Manastir, në qytetin historik ku lindi alfabeti shqip
më tepër
29.Nov.2016
Akademia solemne, Ali Ahmeti mesazh paqeje pa harruar të kaluarën
Akademia solemne qendrore në të cilën mori pjesë z. Ali Ahmeti u mbajt para një numri të madh të pranishëmve ku u urua
më tepër
28.Nov.2016
Kryetari Ahmeti nderon dëshmorët e çështjes kombëtare
Solemnitetet e festës së madhe kombëtare, 28 Nëntorit, z.Ali Ahmeti i nisi nga monumenti i “Nënës Shqiptare” në Zajaz të Kërçovës
më tepër
28.Nov.2016
ALI AHMETI: Ohri, pararojë e BDI-së
Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) në krye me kryetarin Ali Ahmeti, Shefin e Shtabit Qëndror Zgjedhor, Bekim Neziri
më tepër
27.Nov.2016
Ali Ahmeti në Krushevë: Të mos përçahemi
Lideri i BDI-Së, z.Ali Ahmeti takoi banorët e Presillës, Komuna e Krushevës ku u bashkëbisedua Shqip mbi çështjet
më tepër
27.Nov.2016
Kryetari Ahmeti në Komunën e Pllasnicës: Vota e shpërndarë, votë e djegur
Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti në vazhdë të fushatës zgjedhore zbriti në Komunën e Pllasnicës
më tepër
27.Nov.2016
ALI AHMETI në Tetovë: BDI çdoherë më e fuqishme
Bashkimi Demokratik për Integrim përmbylli aktivitetet ditore të fushatës zgjedhore në Tetovë. Në Pallatin e Kulturës njëherësh
më tepër
26.Nov.2016
ALI AHMETI: Maqedonia Perëndimore në hartën e investitorëve amerikanë dhe evropianë
BDI sonte vazhdoi fushatën zgjedhore në Çellopek të Komunës së Bërvenicës. z.Ali Ahmeti i përcjellë nga Shefi Shtabit Qëndror Zgjedhor
më tepër
26.Nov.2016