ALI AHMETI në Saraj: E gjithë BDI qëndron prapa Blerim Bexhetit
Bashkimi Demokratik për Integrim i ka hyrë garës për zgjedhjet lokale të 15 Tetorit me bindje se edhe kësaj here do të marrë verdiktin popullit
më tepër
06.Oct.2017
Kryetari Ahmeti në Likovë: Zotohem për të ardhme edhe më të mirë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, pasditën e së enjtes ka qëndruar në disa fshatra të komunës së Likovës
më tepër
05.Oct.2017
Kryetari Ahmeti: Heqja e kufijve forcon paqen dhe stabilitetin
Duke folur për zhvillimet aktuale në shkallë vendi, kreu i BDI-së dhe i shqiptarëve në Maqedoni, tha se marrëdhëniet ndëretnike
më tepër
04.Oct.2017
Ali Ahmeti në Zhelinë: Fatmiri i duhet Zhelinës
Fatmir Izairi me shpalosjen e projekteve të parapara në programin e tij u premtoi qytetarëve se edhe në mandatin
më tepër
03.Oct.2017
Kryetari Ahmeti në Vrapçishtë: Jemi në rrugë të mbarë e të drejtë
Kandidimin e Gajur Rushitit për kryetar të Komunës së Vrapçishtit dhe mbështetjen e fuqishme të tij nga kreu në largim i pushtetit lokal në këtë zonë
më tepër
03.Oct.2017
Kryetari Ahmeti në Kamjan: BDI rradhit fitore një pas një që nga 2002
Xakun, tha kryetari Ahmeti, e njoh që nga lufta e Kosovës në vitin 1998-99, në Rrashin e Dukagjinit dhe për 16 vite me radhë
më tepër
02.Oct.2017
Kryetari Ahmeti për humbjen e Robert Elsie: Më pikëlloi thellë
Lajmi për largimin nga kjo jetë e njërit nga studiuesit më të spikatur të shqipes, të historisë dhe kulturës sonë, Robert Elsie
më tepër
02.Oct.2017
Kryetari Ahmeti në Prespë: Shpifjet e sulmet e oponentëve na bënë edhe më të fortë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorë, ka qëndruar në qytetin e Prespës ku ka promovuar Listën
më tepër
02.Oct.2017
Kryetari Ahmeti në Çellopek: Stop përçarjes së votës, bashkë jemi më të fortë
Sidoqoftë, kreu i BDI-së tha se aktualisht nuk mund të thuhet se nuk dihet se sa jemi, institucionet e dijnë fare mirë
më tepër
01.Oct.2017
Ali Ahmeti në Studeniçan: Na sulmuan pandërprerë, por mbijetuam dhe dolëm më të fortë
Duke folur për situatën politike në vend, lideri i BDI-së u shpreh se BDI ishte cak i sulmeve të njëpasnjëshme nga të gjitha anët
më tepër
30.Sep.2017
Ali Ahmeti në Haraçinë: Përballuam çdo stuhi dhe nuk ju zhgënjyem
Ndërkaq, duke marrë fjalën, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, tha se BDI- ja ka ndërtuar vlera kombëtare
më tepër
29.Sep.2017
Ali Ahmeti në Gazi Babë: Të bashkuar më të fortë
Kryetari i BDI-së siguroi se këshilltarët që do të zgjidhen, por dhe kjo komunë, do të gëzojnë mbështetje të parezervë të Qeverisë
më tepër
28.Sep.2017