Ali Ahmeti: Bota nuk njeh tjetër si sakrifica e Adem Jasharit
Adem Jashari nuk u takon vetëm shqiptarëve. Një përmendore e tij do të ishte nder për të gjithë popujt e Ballkanit
më tepër
18.Nov.2012
Kërçova është e jona, thonë mërgimtarët
Ndryshe siç kemi njoftuar edhe më parë në fokus të tubimeve ishin mërgimtarët Kërçovar nga vota e të cilëve varet nëse Kërçova do të udhëhiqet nga shqiptarët
më tepër
12.Nov.2012
Delegacioni i BDIsë, i udhëhequr nga Kryetari Ahmeti, takon shqiptarët në Mynih
Dora e pajtimit për herë do të jetë e shtrirë nga ana e BDI-së dhe unë. Unë e kam mundur krenarinë time që kur kam hyrë legalisht në politikë
më tepër
10.Nov.2012
Kryetari Ahmeti takoi mërgimtarët në Vienë
BDI me sukses po institucionalizon proceset pozitive të politikave të shqiptarëve në Maqedoni
më tepër
10.Nov.2012
Ahmeti: Kërçova nuk merret me luftë, por me vota
Ahmeti para mërgimtarëve në Gjermani u shpreh se koha e trimërisë dhe luftërave ka kaluar dhe se tani është koha e diplomacisë
më tepër
07.Nov.2012
Urim për rizgjedhjen e Presidentit Amerikan Barack Obama
Në 100 vjetorin e festës së madhe të të gjithë shqiptarëve, ne jemi shumë krenar për miqësinë tonë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës
më tepër
07.Nov.2012
Kërçovarët do ti përgjigjën këtij provimi flakë për flakë sepsë Kërçova është e jona
Kryetari Ahmeti theksoi që Kërçova, edhepse e banuar me shumicë shqiptare, asnjëherë nuk ka patur rastin që të menaxhohet nga shqiptarët
më tepër
03.Nov.2012
Ahmeti: Shtet e kam ndjerë vetën për besë kur hymë në ndërtesën e USHTsë në Kumanovë
O vëllezër, shtet e kam ndjerë vetën për besë kyr hymë në ndërtesën e USHTsë në Kumanovë që më parë ishtë kazermë. 4 vite kaluan, Kërçova erdhi dhe do e marrim.
më tepër
02.Nov.2012
Kryetari Ahmeti ngushëllon popullin Amerikan
Këtë, shqiptarët nuk e harrojnë kurrë dhe mbeten përgjithëmonë falemnderues dhe mirënjohes
më tepër
31.Oct.2012
Kryetari Ahmeti takon diplomatë gjerman
BE nuk është i plotë pa u bashkuar Evropa, ndërsa Evropa bashkohet atëherë kur edhe Ballkani do të bëhet pjesë e shtëpisë së përbashkët
më tepër
29.Oct.2012
Fjalimi i Kryetarit Ahmeti në Konventën e LSI në Shqipëri
Ne gëzohemi për këtë rritje, sepse LSI është një faktor politik që e ka shëndoshur gjendjen politike brenda vendit
më tepër
27.Oct.2012
Kryetari Ahmeti ftoi Kryeministrin Berisha të marrë pjesë në manifestimin qendror për 100 vjetorin
Kryeministri Berisha përgëzoi Kryetarin Ahmeti për të arriturat e shqiptarëve në Maqedoni dhe shprehu mirënjohjen e tij
më tepër
26.Oct.2012