Fjala e Kryetarit Ahmeti në përurimin e aneksit të shkollës së mesme "Ismet Jashari" në Likovë
Kemi qenë dhe mbetemi popull që luftojmë për vlera, kemi qenë dhe mbetemi popull që dimë të falim në momente kur duhet falja, në momente kur duhet pajtimi
më tepër
20.Sep.2012
Kryetari Ahmeti shënon librin e ngushëllimeve në Ambasadën Amerikane
Populli shqiptar solidarizohet me dhimbjen e popullit amerikan si dhe i bashkangjitet në përpjekjet për të promovuar demokracinë, tolerancën, paqën...
më tepër
20.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takon raportuesin e Parlamentit Evropian për Maqedoninë, z. Riçard Hovit
Lideri i BDI ritheksoi pritjet për raport pozitiv në tetor të këtij viti si dhe për përparim në konkluzat e Këshillit Evropian në dhjetor
më tepër
19.Sep.2012
Kryetari Ahmeti ka darkuar me Komisarin e BE për zgjërim, Shtefan Fyle
Kryetari Ali Ahmeti ka darkuar me Komisarin për Zgjërim të Bashkimit Evropian, Z. Shtefan Fyle, si dhe Drejtorin Gjeneral për Zgjërim, z. Stefano Sanino
më tepër
18.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takon Ambasadorin e Francës
Ambasadori Schlumberger faleminderoi Kryetarin Ahmeti për mikërpitjen e treguar dhe për bashkëpunimin ndër vitë
më tepër
16.Sep.2012
Kryetari Ahmeti vijon agjendë e takimeve me përfaqësues ndërkombëtar
BDI është parti që shfrytëzon të gjitha mënyrat institucionale dhe demokratike për plotësimin e agjendës së vet në të mirën e qytetarëve
më tepër
13.Sep.2012
Kryetari Ahmeti ngushëllon popullin amerikan
E gjitha bota mbarë që ndan vlerat e demokracisë, tolerancës dhe mirëkuptimit është e shokuar nga kjo dhunë që nuk ka justifikim në asnjë mënyrë
më tepër
13.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takon përfaqësues të Bundestagut Gjerman dhe Ambasadorin e BE Orav
Kryetari Ahmeti, ka takuar z. Graf Lambsdorf nga Bundestagu Gjerman dhe Ambasadorin e BE Aivo Orav
më tepër
12.Sep.2012
Kryetari Ahmeti në Prishtinë për përmbylljen e mbikëqyrjes së pavarësisë së Kosovës
Kryetari Ahmeti ka marrë pjesë në manifestimet që janë organizuar me rastin e përmbylljes së mbikëqyrjes së pavarësisë të Republikës së Kosovës
më tepër
12.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takoi Ambasadorin Shqiptar Çejku
Bashkëbiseduesit diskutuan rreth aktualiteteve politike, 100 vjetorit të Ditës së Flamurit kombëtar, bashkëpunimit ekonomik dhe tregëtar
më tepër
04.Sep.2012
Kryetari Ahmeti ka pritur Ambasadorin e Bulgarisë Petkov
Bashkëbiseduesit u pajtuan që e kaluara duhet të kujtohet dhe të respektohet, por ne duhet të përkujdesemi që mos të na përsëritet
më tepër
04.Sep.2012
Kryetari i BDIsë Ahmeti ka takuar Ambasadorin e Federatës Ruse Shqerbak
Ambasadori Shqerbak vlërësoi lartë figurën e z. Ahmeti dhe shprehu mirënjohje për kontributin e tij në stabilitetin dhe përparimin e vendit dhe të rajonit
më tepër
27.Aug.2012