Ali Ahmeti: Mos luani me marrëdhëniet ndëretnike
Këtu dëgjova nga deputetët e LSDM-së, deklarata të cilat janë me të vërtetë frikësuese, deklarata që nuk apelojnë për paqe dhe harmoni mes komuniteteve
më tepër
05.Oct.2012
Kryetari Ahmeti takoi Ambasadorin Amerikan Wohlers
Kryetari Ahmeti gjithashtu u shfaq i kënaqur me ecurinë e dialogut paraqasës në nivel të lartë me Bashkimin Evropian
më tepër
01.Oct.2012
Kryetari Ahmeti takoi Ambasadorin Zvicran Lazzarotto
Kryetari Ahmeti ripërsëriti që integrimi i vendit në NATO dhe në BE mbetet synim prioritar i Bashkimit Demokrat për Integrim si dhe i Maqedonisë
më tepër
26.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takoi Ministrin e Punëve të Jashtme të Shqipërisë Panariti
Ai theksoi se në drejtim të zbatimit të Marrëveshjes së Ohrit, ka pasur progres lidhur me përmirësimin e përfaqësimit të shqiptarëve
më tepër
22.Sep.2012
Fjala e Kryetarit Ahmeti në përurimin e aneksit të shkollës së mesme "Ismet Jashari" në Likovë
Kemi qenë dhe mbetemi popull që luftojmë për vlera, kemi qenë dhe mbetemi popull që dimë të falim në momente kur duhet falja, në momente kur duhet pajtimi
më tepër
20.Sep.2012
Kryetari Ahmeti shënon librin e ngushëllimeve në Ambasadën Amerikane
Populli shqiptar solidarizohet me dhimbjen e popullit amerikan si dhe i bashkangjitet në përpjekjet për të promovuar demokracinë, tolerancën, paqën...
më tepër
20.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takon raportuesin e Parlamentit Evropian për Maqedoninë, z. Riçard Hovit
Lideri i BDI ritheksoi pritjet për raport pozitiv në tetor të këtij viti si dhe për përparim në konkluzat e Këshillit Evropian në dhjetor
më tepër
19.Sep.2012
Kryetari Ahmeti ka darkuar me Komisarin e BE për zgjërim, Shtefan Fyle
Kryetari Ali Ahmeti ka darkuar me Komisarin për Zgjërim të Bashkimit Evropian, Z. Shtefan Fyle, si dhe Drejtorin Gjeneral për Zgjërim, z. Stefano Sanino
më tepër
18.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takon Ambasadorin e Francës
Ambasadori Schlumberger faleminderoi Kryetarin Ahmeti për mikërpitjen e treguar dhe për bashkëpunimin ndër vitë
më tepër
16.Sep.2012
Kryetari Ahmeti vijon agjendë e takimeve me përfaqësues ndërkombëtar
BDI është parti që shfrytëzon të gjitha mënyrat institucionale dhe demokratike për plotësimin e agjendës së vet në të mirën e qytetarëve
më tepër
13.Sep.2012
Kryetari Ahmeti ngushëllon popullin amerikan
E gjitha bota mbarë që ndan vlerat e demokracisë, tolerancës dhe mirëkuptimit është e shokuar nga kjo dhunë që nuk ka justifikim në asnjë mënyrë
më tepër
13.Sep.2012
Kryetari Ahmeti takon përfaqësues të Bundestagut Gjerman dhe Ambasadorin e BE Orav
Kryetari Ahmeti, ka takuar z. Graf Lambsdorf nga Bundestagu Gjerman dhe Ambasadorin e BE Aivo Orav
më tepër
12.Sep.2012