DËSHIRA IMERI

E lindur më 3.7.1981 në Gostivar. Magjistre e Shkencave Kompjuterike, UEJL.

Aktivitete në Kuvend:

Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare

Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociacion (Komiteti i Përzier Parlamentar BE-Republika e Maqedonisë), zëvendësanëtare 

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike:  Republika e Estonise, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, anëtare  

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, anëtare  

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Konfederatës Zvicerane, anëtare

Anëtare e Kryesisë së Klubit të Deputeteve.