ARBEN LABENISHTA

I lindur më 25.04.1972 në f.  Ladorishtë, Strugë. Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë, Shqipëri - pulmolog.

Aktivitete në Kuvend:

Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtar
Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendëskryetar
Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar 
Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtar
Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar
Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociacion (Komiteti i Përzier Parlamentar BE-Republika e Maqedonisë), anëtar  
Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtar 
Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë Norvegjeze, anëtar 
Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, anëtar