Selvije Saliu

Selvije Saliu ka lindur me 20 gusht në fshatin Vrben të rajonit të Gostivarit. Është Pedagoge edhe Sociologe e diplomuar.

Selvije Saliu nga viti 1994 e deri në vitin 2004 ka punuar pedagoge. 

Nga viti 2004-2004 ka qenë deputete në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim. 

Prej vitit 2011 e deri më tani ka qenë Drejtoreshë në Entin për Strehim, Edukim dhe Arsimim të moshave të reja. 

Aktualisht është kandidate për deputete nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim.