JUSUF ARIFI

I lindur në 1963 në Kamjan, Tetovë, RM, shqiptar. 
Kreu Fakultetin e Kulturës Fizike. 
Ka punuar si arsimtar në sh.f. “ Naim Frashëri” në Bogovinjë dhe në gjimnazin e Tetovës “Kiril Pejçinoviq”. 
Anëtar i BDI-së që nga formimi i sajë. Jeton në fsh. Kamjan, Tetovë.