NAZMI BEQIRI

I lindur më 1960 në fshatin Izvor – Kumanovë, R e Maqedonisë.

Ka kryer Fakultetin e Filozofisë, profesor i gjuhës dhe letërsisë shqipe.

Jeton në Çerkez – Kumanovë.