AGIM XHELILI

I lindur në 1958 në fsh. Përshefc, Kumuna e Tearcës. 
Shqiptar. Kreu Fakultetin e Mjekësisë dhe ka punuar si mjek i mjekësisë së përgjithshme në ordinancën personale OSH “Premedika”, fsh. Përshevc.
 Shërbehet me gjuhën frënge. 
Jeton në fsh. Përshevc, Komuna e Tetovës.