HAJRULLA MISINI

Anëtar i BDI-së. I lindur më 10.8.1966 në Kumanovë.
 Ka kryer Fakultetin Pedagogjik, profesor i gjeografisë dhe historisë.

Kryetar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, Komisioni anketues për ngjarjet e ndodhura në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë më 01 korrik 2010.

Anëtar i:

Komisionit  për çështje evropiane,
Komisionit për punë dhe politikë sociale,
Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e shteteve të Lindjes së Afërt dhe të Mesme
Zëvendës-anëtar i:

Komisionit për çështje kushtetuese,
Komisionit për politikë të jashtme,
Komisionit për transport, lidhje dhe ekologji,
Komisionit për kulturë dhe
Komisionit për vetadministrim lokal