XHEMAIL JASHARI

I lindur më 16.9.1954 në fshatin Orizare, Likovë.Me arsim sipëror.

Anëtar i:

Komitetit për marrëdhënie ndërmjet bashkësive, 
Komisionit për mbrojtje dhe siguri,
Komisionit për kulturë,
Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Hungarisë,
Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bullgarisë dhe
Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë.
Zëvendës-anëtar i:

Komisionit për financim dhe buxhet,
Komisionit për shëndetësi dhe Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Kuvendin Parlamentar të Organizatës Kontraktuese Veri-atlantike.