Kryeparlamentari Xhaferi takon ish kryeparlamentarët

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ish-kryetarët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Stojan Andov, z. Tito Petkovski dhe z. Nikolla Popovski. 

Në takimin ish-kryetarët ia uruan zgjedhjen kryetar i ri i dhomës legjislative dhe i dëshiruan punë të suksesshme. 

Njëkohësisht ato këmbyen përvoja të tyre me Kryetarin Xhaferi dhe e informuan se do ta mbështesin në punën e tij të mëtutjeshme.


15.May.2017