Zv/ministri Ganiu viziton shkollën e mesme ”Marija Kiri-Skllodovska”

Zëvendës ministri i arsimit Visar Ganiu ka vizituar shkollën e mesme të Qytetit të Shkupit ”Marija Kiri-Skllodovska”- Shkup.

“Gjatë kësaj vizite takova drejtorin dhe zëvendës drejtorin, poashtu edhe një pjesë të mësimdhënësve të kësaj shkolle.

Njëherit u njoftova nga afër me punën e kryer dhe punët që ishin në rrjedhë e sipër për rinovimin të tërësishëm të laboratorëve dhe klasave që janë berë këtë verë.
Me këtë rast përurova vendimevet e përhershme të punës ku Ministria e Arsimit dhe Shkencës ua ka dhënë disa të punsuarve në këtë shkollë, është shprehur Ganiu.


05.Sep.2017