Bexheti: Saraji do ketë Poliklinikë dhe Shtëpi Kulture

Kemi dëshmuar se dimë ta zhvillojmë Komunën e Sarajit. Ndryshimet dhe zhvillimi fillon me ne, sepse sot nuk e kemi problem, urën e Sarajit, nuk e kemi problem çerdhen, nuk kemi problem me rrugët e fshatrave dhe nuk e kemi më problem shkollën e mesme... ka thënë kandidati i BDI-së, Blerim Bexheti, i cili në debatin parazgjedhor në Click Plus.

Saraji, ka thënë Bexheti, do të ketë edhe Poliklinikën me dhjetëra të punësuar dhe do kemi edhe Shtëpinë e Kulturës.


04.Oct.2017