Ali Ahmeti: Gëzuar Krishtlindjen! Qofshi të gëzuar dhe bekuar!
Së bashku me famijen time dhe gjithë bashkëpunëtorët e mi, për secilin prej jush, për familjet tuaja, Ju urojmë mbarësi, shëndet dhe mirëqenie

Të dashur bashkëqytetar, bashkëkombas, motra e vëllezër,

Urimet tona më të përzemërta me rastin e festës së shenjtë të Krishtlindjes. 

Në këtë ditë të lindjes dhe forcimit të besimit dhe të shpresës, uroj që të gjejmë forcën dhe fuqinë për të ndërtuar urat dhe rrugët për një të ardhme më të mirë për ne dhe brezat e rinjë.

Së bashku me famijen time dhe gjithë bashkëpunëtorët e mi, për secilin prej jush, për familjet tuaja, Ju urojmë mbarësi, shëndet dhe mirëqenie. 


24.Dec.2017