Шеф на Кабинетот на Претседателот

Артан Груби
Шеф на Кабинетот на Претседателот
Демократска Унија за Интеграција

Тетово             +389 44 334 398
Скопје             +389 22 634 134
Факс                +389 44 334 397
Емаил artan.grubi@bdi.mk/cabinet@bdi.mk
Адреса:
Ул 170, Мала Речица Бр. 2, 1200 Тетово
Панче Неделковски 47, 1000 Скопје
Република Македонија

Портпарол

Бујар Османи
Портпарол
Демократска Унија за Интеграција

Тетово             +389 44 334 398
Скопје             +389 22 634 134
Факс                +389 44 334 397
Емаил             press@bdi.mk/bujar.m.osmani@gmail.com
Адреса:
Ул 170, Мала Речица Бр. 2, 1200 Тетово
Панче Неделковски 47, 1000 Скопје
Република Македонија

Портпарол на Влада

Муамет Хоџа
Портпарол на Влада
Влада на Република Македонија

Бул. Илинденска бб,
1000 Скопје,
Република Македонија

Тел: +389 02 3 232 407
Емаил muamet.hoxha@gs.gov.mk / meti_23@hotmail.com