Али Ахмети: Среќен Божиќ! Бидете среќни и благословени!

Заедно со моето семејство и моите соработници, за секој од вас, за вашите семејства, Ви посакуваме просперитет, здравје и благосостојба
Почитувани сограѓани, сонародници, браќа и сестри,

Примете ги нашите најискрени желби по повод големиот празник Божиќ.

На овој ден на раѓањето и зајакнувањете на верата и надежта, посакувам да најдеме сила и моќ за градење на мостови и патишта за подобра иднина за нас и за помладите генерации.

Заедно со моето семејство и моите соработници, за секој од вас, за вашите семејства, Ви посакуваме просперитет, здравје и благосостојба.


24.Dec.2017