Stacioni për trajtimin e ujërave të zeza do ta kthejë biodiversitetin e lumit Strumicë
Sot, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, u përurua me rastin e promovimit të projektit
më tepër
18.Dec.2017
Elezi mori pjesë në takimin e përbashkët të Qeverive të Maqedonisë dhe Shqipërisë
Në takim u diskutuan disa tema që lidhen me promovimin e bashkëpunimit bilateral ndërmjet dy qeverive të udhëhequra nga kryeministrat e Maqedonisë
më tepër
17.Dec.2017
Grubi: Me ligjin për gjuhët rrumbullakohet Marrëveshja e Ohrit
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi është shprehur se me ligjin për gjuhët rrumbullakohet Marrëveshja e Ohrit.
më tepër
16.Dec.2017
Аktivitetet e ministrit Duraki në mbledhjen e përbashkët Maqedoni – Shqipëri
Мinistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki mori pjesë në mbledhjen e parë të përbashkët të Qeverisë të Republikës së Maqedonisë
më tepër
15.Dec.2017
Grubi u takua me senatorin Chiti: Mbështetja italiane për Maqedoni euroatlantike​
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, z. Artan Grubi, bashkë me anëtarët dhe zëvendësanëtarët e Komisionit
më tepër
15.Dec.2017
Lika përshëndet miratimin e propozim ligjit për gjuhët, pret votimin në Parlament
Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit (SIMO) përshëndet miratimin e Propozim Ligjit për përdorimin e gjuhëve
më tepër
15.Dec.2017
U mbajtë mbledhja e parë e ministrave të mjedisit jetësor në kuadër të Efikasitetit energjetik
Më 14 dhjetor, në Prishtinë u mbajt takimi i 15-të ministror i vendeve nënshkruese të Kartës energjetike, ku u vendos
më tepër
15.Dec.2017
Përmbyllet me sukses debati për gjuhën pa asnjë amandament të pranuar
Sonte, para mesnatës, Komisioni për Çështje Evropiane dhe Komisioni Juridik-Ligjvënës, e përmbyllën vazhdimin e dytë
më tepër
14.Dec.2017
Bekteshi në Prishtinë: Maqedonia në vitin 2018 kryeson me Komunitetin e Energjisë
Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, sot mori pjesë në Takimin e 15-të të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë
më tepër
14.Dec.2017
Rritet buxheti për komunat në vitin 2018, ja për sa për qind
Siç njohtoi zëvendës ministri i financave D-r Shiret Elezi për Komunat janë parashikuar 19,4 miljard denarë në Buxhetin
më tepër
13.Dec.2017
Nënshkruhet Memorandumi për vazhdimin e ndërtimit të stacionit për trajtimin e ujërave të zeza në Shkup
Sot ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov dhe ambasadori francez
më tepër
13.Dec.2017
Grubi takon Ambasadorin Çek: Reformat nuk guxojnë të vonohen
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, pati takim me ambasadorin e Republikës së Çekisë
më tepër
12.Dec.2017