Lika: Vendimet e Kongresit të Manastirit janë historike në aspektin gjuhësor dhe kulturor
Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistem politik, Hazbi Lika
më tepër
21.Nov.2017
Xhaferi takon Presidentin e Shqipërisë: Mbështetje për anëtarësimin në NATO
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta
më tepër
21.Nov.2017
Xhaferi – Han: Prioritet i Kuvendit miratimi i pakos reformuese
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me eurokomisarin për politikë fqinjësore
më tepër
21.Nov.2017
Osmani: Plani 3-6-9 është i rrumbullakësuar në tërësi dhe reflekton obligimin për reforma të Maqedonisë
Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Bujar Osmani, në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane
më tepër
21.Nov.2017
Elezi: Ministria e financave rrit mjetet per Projektet shqipëtare edhe në 2017
Zëvendës Ministri i financave Shiret Elezi theksoi se të premten me vendim të Qeverisë është bërë dhe ndryshim
më tepër
20.Nov.2017
Zëvendëskryeministri Lika uroi 10-vjetorin e punës së ITSHKSH-së
Aktivitetet me rastin e shënimit të Ditës së Alfabetit vazhdojnë të martën dhe të mërkurën në Manastir dhe në Shkup
më tepër
20.Nov.2017
Fjalimi i Kryetarit të Kuvendit z.Talat Xhaferi, në takim pune të GPNP-së me temë “Familje për çdo fëmij”
Kur e lexoja programin për takimin e sotëm, a sidomos temën "Familje për çdo fëmijë",
më tepër
17.Nov.2017
Xhaferi: Maqedonia e vlerëson lartë rolin e OSBE-së në zhvillimin demokratik
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me Sekretarin e ri gjeneral të OSBE-së, z. Tomas Greminger
më tepër
17.Nov.2017
Osmani: Nevojitet konsensus për reformat për ta mbyllur çështjen e BE-së dhe NATO-së në vitin 2018
Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për Çështjet Evropiane, Bujar Osmani, sot në Kabinetin e Kryetarit në Vilën Vodno
më tepër
17.Nov.2017
Lika: Mbetemi të përkushtuar për rritjen e cilësisë në universitete dhe për arsimin në gjuhën shqipe në përgjithësi
Zëvendëskryeministri Hazbi Lika sot ka marrë pjesë në Ceremoninë e shënimit të 16 vjetorit të themelimit të Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovës
më tepër
17.Nov.2017
Grubi në Bruksel për Ballkanin Perendimor
Nga e hëna, Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, do të marrë pjesë në Tryezën e rrumbullakët
më tepër
17.Nov.2017
Lika takon Oficerin Politik të BE-së përgjegjës për Ballkanin Perëndimor, z. Antun Herceg
Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistem politik
më tepër
17.Nov.2017