Brajoviç – Xhaferi: Marrëdhëniet Mali i Zi-Maqedoni në nivelin më të lartë
Me ftesë të Kryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, Z. Ivan Brajoviq, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Talat Xhaferi e udhëheq delegacionin
më tepër
03.Jul.2017
Ministri Bekteshi takoi kryetarin e OEMVP-së, Nebi Hoxha
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot realizoi takim pune me një delegacion të Odës Ekonomike të Maqedonisë
më tepër
30.Jun.2017
Zëvendëskryeministri Osmani në dy takime të ndara me ambasadorët e Polonisë dhe të Spanjës
Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sot realizoj takime
më tepër
30.Jun.2017
Fillon pastrimi përfundimtarë i deponisë në hyrje të qytetit
Sot në këtë pikë ishte koncentruar maqineri e rëndë operative per pastrimin e vendit, të cilin e para e Tetovës Teuta Arifi
më tepër
30.Jun.2017
Xhaferi takoi ambasadorin e Greqisë, Janakakis
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, sot u takua me shefin e Zyrës për lidhje të Republikës
më tepër
29.Jun.2017
Takimi Lika – Kobler: Zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit është obligim shtetëror
Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistemin politik
më tepër
29.Jun.2017
Ministri Bekteshi: përkrahje pa rezervë për zejtarët në Çarshinë e Vjetër
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti në një takim pune kryetarin e Shoqatës së zejtarëve 'Esnafi' Bejtulla Morina
më tepër
29.Jun.2017
Komitetit për Stabilizim dhe Asociim :Qeveria e gatshme të implementojë reformat në mënyrë transparente
U realizua takimi i 14 i Komitetit për Stabilizim dhe Asociim mes Republikës së Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian
më tepër
29.Jun.2017
Duraku: Bashkëpunimi me Austrinë do të intensifikohet
Republika e Austrisë përmes Ambasadës austriake dhe Agencisë austriake për zhvillim shumë vite ishte pjesë e realizimit
më tepër
29.Jun.2017
Zëvendëskryeministri Hazbi Lika priti në takim Kryetaren e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi
Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistemin politik
më tepër
28.Jun.2017
Ministri Duraku zhvilloi takim me përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së në Maqedoni Luiza Vinton
Posaçërisht u theksua bashkëpunimi i mirë i realizuar në fushën e mbrojtjes së rrjedhave të lumenjve dhe liqeneve
më tepër
28.Jun.2017
Fjalimi i kryeparlamentarit Xhaferi në konferencën e sotme në Kuvend
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, sot, më 28 qershor 2017 е hapi Konferencën me temë
më tepër
28.Jun.2017