Lutfiu: Vlerat e demokracisë – parime themelore kushtetuese të shoqërisë bashkëkohore
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Pishtar Lutfiu është duke marrë pjesë në Konferencën Ministrore “Sigurimi i demokracisë
më tepër
23.Mar.2017
Lutfiu në konferencë ministrore në Nikozijë, Qipro
Delegacioni i kryesuar nga ministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Pishtar Lutfiu prej 22.03.2017 deri më 23.03.2017
më tepër
22.Mar.2017
Мinistri Ademi mbolli fidanë në oborrin e SHF „Pashko Vasa“
Sot, me rastin e shënimit të Ditës së pranverës – ditës së ekologjisë, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor
më tepër
21.Mar.2017
Lutfiu nënshkruan ciklin e dytë të programit studimor për Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup
Sot, Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z.Pishtar Lutfiu, bashkë me përfaqësues të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës
më tepër
20.Mar.2017
Përmbyllja e projektit të USAID-it për Integrimin Ndëretnik në Arsim
Sot , Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z.Pishtar Lutfiu mori pjesë në ngjarjen përmbyllëse të projektit të USAID-it për Integrimin Ndëretnik në Arsim
më tepër
15.Mar.2017
Mbahet ngjarja përfundimtare e projektit “Përforcimi i kapaciteteve për implementimin e Natura 2000”
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Bashkim Ameti, sot mbajti fjalim në ngjarjen përfundimtare
më tepër
15.Mar.2017
Lutfiu pranoi çertifikatën e nderit nga IG Alpbach Albania
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z.Pishtar Lutfiu priti Presidentin e IG Alpbach Albania, z.Edison Frangu. Në këtë vizitë,
më tepër
13.Mar.2017
Për komunat 3.4 milion franga zvicerane në bashkëpunim me Agjencinë zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim
Duke u nisur nga principi për shërbime cilësore për të gjithë qytetarët, Ministria për vetëqeverisje lokale, me përkrahje financiare
më tepër
13.Mar.2017
Ministri Kuçi takoi investitorë potencialë nga Turqia
Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi sot zhvilloi një takim pune në Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore, ku së bashku
më tepër
13.Mar.2017
Arifi takon ambasadorin e BE-së në Maqedoni, Zhbogar: Çertifikatë për bashkëpunimin e shkëlqyer
Kryetarja e komunës së Tetovës, znj. Teuta Arifi shprehi kënaqësinë e veçantë që priti në takim ambasadorin e BE-së në Maqedoni,
më tepër
06.Mar.2017
BDI e përkushtuar për tu reformuar dhe të zbardh të vërtetën: Të hetohen funksionerët nga 2002-2017
Në mbledhjen e fundit të Kryesisë së BDIsë, ku u vendos që të kërkohet nga z. Ivanov që ta tërheq vendimin e tij antikushtetues
më tepër
05.Mar.2017
BDI në qeveri për të zbatuar barazi, drejtësi, integrim dhe zhvillim ekonomik
Në mbledhjen e mbrëmshme, përveç kërkesës drejtuar z. Ivanov për ta tërhequr vendimin e tij antikushtetues, Kryesia Qëndrore
më tepër
04.Mar.2017