Memorandum me USAID-in për integrim ndëretnik të të rinjëve në arsim
Ministri i Arsimit dhe Shkencës Pishtar Lutfiu nënshkruajti memorandum bashkëpunimi me Qendrën Maqedonase për Edukim Qytetar
më tepër
25.May.2017
Bejta në Çegran: Zgjidhim përfundimisht çështjen e shtratit të lumit Vardar
Në një takim me banorë të fshatit Çegran, Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta njoftoi se këto ditë do të bëhet pastrimi
më tepër
24.May.2017
Xhaferi takim me ambasadoren e Republikës popullore të Kinës, Jin Lishian
Bashkëbiseduesit biseduan edhe për pritjet se qeveria e re do të vazhdojë në rrugën e bashkëpunimit afatgjatë me RP të Kinës
më tepër
23.May.2017
Ministri Kuçi pret Absolventët e USHT-së në shoqërim me Profesoreshën nga SHBA, Judithanne Scourfield McLauchlan
Ministri i Ekonomisë z. Driton Kuçi, pret absolventët e Universitetit Shtetëror të Tetovës, dega e fakultetit të Juridikut
më tepër
18.May.2017
Xhaferi takohet me shefen e misionit të OSBE-së në Shkup Nina Suomallajnen
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi sot u takua me Shefen e Misionit të OSBE-së në Shkup, amb
më tepër
17.May.2017
Kryeparlamentari Xhaferi Priti Në Takim Ambasadorin Kanadez, Pinington
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Kanadasë në Republikën e Maqedonisë
më tepër
17.May.2017
Kryeparlamentari Xhaferi takon ish kryeparlamentarët
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ish-kryetarët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë
më tepër
15.May.2017
Xhaferi – Stafanson: Ivanovi e ka obligim kushtetutes të jep mandatin për formimin e Qeverisë së re
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Mbretërisë
më tepër
15.May.2017
Lutfiu në hapjen e simpoziumit të parë ndërkombëtar “Strategies for Predictable Implant Therapy”
Shoqata e Implantologëve Shqiptarë të Maqedonisë e organizoi Simpoziumin e I-rë Ndërkombëtar në Shkup me temë
më tepër
14.May.2017
Kuçi: Turizmi një nga sektorët me rritje më të shpejtë ekonomike dhe mundësi për vende të reja të punës
Ministri i Ekonomisë z. Driton Kuçi sot morri pjesë në shpërndarjen e çertifikatave SHL për trajnuesit për aftësi teorike
më tepër
12.May.2017
Takim pune i kryetarit të Kuvendit, z. Talat Xhaferi me ambasadorët e vendeve anëtare të BE
Në fillim të takimit kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, shprehu falënderim për përkrahjen që institucionet dhe shtetet anëtare
më tepër
12.May.2017
Xhaferi: Askush të mos frikësohet që Parlamenti udhëhiqet nga një shqiptar
Kryeparlamentari i ri i Republikës së Maqedonisë tashmë ka dërguar letrën presidentit Gjorge Ivanov për krijimin e shumicës parlamentare
më tepër
11.May.2017