Elezi te Kryqi i Kuq, do të nisin ndihmat për në fshatrat e Karadakut
Ministrja për vetëqeverisje lokale Shiret Elezi vizitoi Kryqin e kuq republikan ku u takua me Sekretarin gjeneral
më tepër
27.Jan.2017
Prezentohen rezultatet e Tuining projektit për cilësinë e ajrit
Sot ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Bashkim Ameti, iu drejtua të pranishmëve në ngjarjen përfundimtare të Tuining
më tepër
26.Jan.2017
Zv/kryeministrit Ademi në Konferencën rajonale "Reformat aderuese për Ballkanin Perëndimor"
Sot Zëvendëskryeministri Ademi mori pjesë në konferencën rajonale e titulluar “Raporti i KE-së për vendet
më tepër
26.Jan.2017
Zëvendëskryeministri Ademi në takimin joformal të ministrave për çështje evropiane në Maltë
Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Dr. Arbër Ademi
më tepër
24.Jan.2017
Elezi: Programi IPA për bashkëpunim ndërkufitarë Maqedoni – Greqi, 2007-2013 është realizuar mbi 82 për qind
Ministria për vetëqeverisje lokale në bashkëpunim me Delegacionin e BE-së në Shkup, sot, në Konferencë përmbyllëse
më tepër
23.Jan.2017
BDI: Përdorimi i gjuhës shqipe e bënë shoqerinë më të fortë, më të bashkuar dhe më të qëndrueshme
Përdorimi i gjuhës shqipe në perputhje me Marrëveshjen e Ohrit dhe Kushtetutën, të barabartë me gjuhën maqedonase
më tepër
13.Jan.2017
Ja qëndrimet që morri Kryesia Qëndrore e BDI-së
Kryesia Qëndrore e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) ka dalë me një komunikatë pas mbledhjes së sotme në Tetovë.
më tepër
12.Jan.2017
Elezi: U siguruan edhe 14 milion denarë për nxitjen e zhvillimit lokal dhe rajonal
Ministrja për vetëqeverisje lokale Shiret Elezi vitin 2017 e filloi me shtesë të siguruar të mjeteve prej 14 milion denarë
më tepër
12.Jan.2017
Ademi – Ameti: Edhe një projekt madhor për Kumanovën. Ajo kap shumën mbi 1 milion euro
Para banorëve të Lagjes “Dardania “ në Kumanovë është prezantuar proekti i radhës, i cili kap shumën mbi 1 milion euro
më tepër
08.Jan.2017
Deklarata e përbashkët e partive politike shqiptare në Republikën e Maqedonisë
Duke riafirmuar përcaktimet programore dhe strategjike të përbashkëta të shqiptarëve dhe të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë
më tepër
07.Jan.2017
Elezi: Politikat për zhvillim rajonal dhe lokal, për vitin 2016 dhe 2017 mjetet janë rritur dyfish
Decentralizimi në Republikën e Maqedonisë zbatohet një dekadë e gjysmë, ndërsa prioritet i komunave edhe më tej mbetet sigurimi
më tepër
21.Dec.2016
Kuçi përgëzoi 100 kompanitë më të suksesshme shqiptare në vend
Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi sot morri pjesë dhe kishte paraqitje në promovimin solemn të katalogut “Top 100 kompanitë
më tepër
15.Dec.2016