Ministri Bekteshi prezantoi Ligjin e ri për mbështetje financiare të investimeve
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, sot në një pres konferencë të mbajtur në media qendrën e qeverisë prezantoi Ligjin e ri
më tepër
15.Feb.2018
Ministri Bektеshi priti ministrin e Inovacionit dhe Sipërmarrjes të Kosovës, Besim Beqaj
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti ministrin e Inovacionit dhe Sipërmarrjes të Republikës së Kosovës, Besim Beqaj
më tepër
15.Feb.2018
Elezi pjesëmarrëse në konferencën për tatimet, në Nju Jork
Zëvendës Ministri i financave Shiret Elezi mer pjesë në Konferencën e Parë Globale e Platformës për Bashkëpunim mbi Tatimet
më tepër
15.Feb.2018
Shiret Elezi pjesëmarrëse në konferencën për tatimet
Zëvendës Ministrja e financave Shiret Elezi merr pjesë në Konferencën e Parë Globale e Platformës për Bashkëpunim mbi Tatimet
më tepër
14.Feb.2018
Grubi drekoi me Nimicin në Nju Jork
Deputeti i BDI-së, Artan Grubi sot në Nju Jork kishte drekë pune me ndërmjetësuesin e Kombëve të Bashkuara në kontestin për emrin
më tepër
11.Feb.2018
Grubi në Lutjen e Mëngjesit me Trampin dhe në takime me kongresmenin Benks dhe Daniel Server
Deputeti Grubi realizoi takime pune me kongresmenin Jim Benks dhe ish përfaqësuesin e Departamentit të Shtetit, analistin
më tepër
10.Feb.2018
Elezi: Ligji për evidentimin e borxheve në procedurë qeveritare
Që të shmanget grumbullimi i borxheve të paevidentuara si në të kaluarën, Qeveria do të ketë njohuri të plotë në të gjitha detyrimet e marra
më tepër
09.Feb.2018
U përfundua IPA projekti për zgjerimin dhe rehabilitimin e rrjetit të kanalizimit në komunën e Kumanovës
Sot në Kumanovë edhe zyrtarisht shënohet përfundimi edhe i një projekti tjetër infrastrukturor të kryer me sukses
më tepër
09.Feb.2018
Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë e Shqipërisë, prioritet i dy qeverive
Ndërtimi i Koridorit 8 në pjesën hekurudhore Kërçovë-Lin është prioritet i Qeverisë së Shqipërisë dhe Maqedonisë
më tepër
09.Feb.2018
Grubi në Departamentin e Shtetit: Ngelim plotësisht të përkushtuar në reformat
Njeriu i parë i Kuvendit për miqësi me SHBA-në, deputeti Artan Grubi, njëherit edhe kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqe
më tepër
09.Feb.2018
Osmani: Strategjia hap në mënyrë eksplicite mundësinë e hyrjes në BE
Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për çështje Evropian, Bujar Osmani, në hapësirat e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë
më tepër
08.Feb.2018
Grubi në Pentagon: NATO tani!
Deputeti Artan Grubi e vizitoi edhe Pentagonin gjatë vizitës së tij në SHBA ku u takua me përfaqësuesen e lartë të Departamentit të Mbrojtjes të Amerikës,
më tepër
08.Feb.2018