Dorëzohen ofertat nga dy kompanitë e kualifikuara për ZIZHT Tetovë
Gjatë javës së ardhshme Komisioni i tenderimit do ti shqyrton ofertat me qëllim që të verifikohet plotësia dhe korrektësia e tyre
më tepër
28.Sep.2012
Nënshkruhet marrëveshje për financimin e projektit: "Përmirësimi i sistemit të furnizimit të ujit në Gostivar"
Investimi do të realizohet nga Sekretariati Zviceran për Çështje Ekonomike (SECO)
më tepër
28.Sep.2012
Në nder të 27 shtatorit-Ditës ndërkombëtare të turizmit, Saraçini ndau mirënjohje për punëtorët më të suksesshëm të turizmit
Sunvencionimi i vizitave të organizuara me turistë të huaj, ulja e shkallës së TVSH-së nga 18 në 5 për qind për shërbimet e akomodimit...
më tepër
28.Sep.2012
Saraçini: Institut bashkëkohor metrologjik – shërbime cilësore për komunitetin e biznesit dhe konsumatorët
Saraçini tha se Ministria e ekonomisë i jep përkrahje të vazhdueshme Entit për metrologji në zbatimin e aktiviteteve
më tepër
28.Sep.2012
Saraçini: Institut bashkëkohor metrologjik – shërbime cilësore për komunitetin e biznesit dhe konsumatorët
Saraçini tha se Ministria e ekonomisë i jep përkrahje të vazhdueshme Entit për metrologji në zbatimin e aktiviteteve
më tepër
28.Sep.2012
Ministri i ekonomisë, Valon Saraçini bëri hapjen e Panairit për Logjistikë dhe Transport 2012
Transporti dhe logjistika janë dy faktorë qenësor për zhvillimin e këmbimit tregtar të një vendi, duke kontribuar edhe në përmirësimin e klimës së biznesit
më tepër
26.Sep.2012
Zëvendëskryeministri Xhaferri në Uashington realizoi takim me Philip Reeker
Qeveria e Republikes së Maqedonisë është zotuar që të zgjidhë statusin e të rënëve gjatë konfliktit të vitit 2001 dhe familjarëve të tyre
më tepër
26.Sep.2012
Ministri i ekonomisë Valon Saraçini morri pjesë në promovimin e Alfa kredisë-së gjelbër energjetike
Veçanërisht jam i kënaqur që Alfa Banka është banka e parë e cila njohu iniciativën të cilën si ministër e kam ndarë gjatë realizimit të projekteve ...
më tepër
26.Sep.2012
Musa Xhaferri takon Daniel Serwer ne Washington
Në këtë rast z Xhaferri kishte një prezantim para përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme që merren me cështjen e rajonit
më tepër
26.Sep.2012
Ademi në takimim ministrorë në Bruksel me kolegët e RENA-s
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimin Hapësinor, Abdilaqim Ademi morri pjesë dhe mbajti fjalim në takimin e tretë ministrorë të rrjetit RENA
më tepër
26.Sep.2012
Bejta demanton Komunën e Gostivarit, nuk jam që të rrënohen objektet
Në vitin 2008-të, për objektin që bëhet fjalë është marr leje nga unë P+2. Ajo pjesë që është nënshkruar nga Nevzat Bejta nuk guxon askush ta preke
më tepër
26.Sep.2012
Trajnime për administratorët komunal me qëllim që këshillat komunal të sjellin vendime në pajtim Kushtetutën
Qëllimet kryesore të projektit janë promovimi, njohja dhe edukimi i subjekteve të cilët janë të kyçura në proces si dhe në kryerjen e mbikëqyrjes
më tepër
26.Sep.2012