Saraçini apel kompanive: Investoni në zgjidhje efikase energjetike
Efikasiteti energjetik është prioritet numër një, jo vetëm i Qeverisë dhe sektorit publik, por edhe i industrisë
më tepër
26.Sep.2012
Saraçini para ambasadorëve promovoi turizmin dhe zejtarinë në Çarshinë e vjetër në Shkup
Çarshia e vjetër në Shkup është unike për shkak se shekuj me radhë ka qenë bërthamë e asaj që sot e quajmë sipërmarrësi dhe vetëpunësim
më tepër
26.Sep.2012
Ministri i Mbrojtjes, Dr. Fatmir Besimi, promovoi Librin e Bardhë të Mbrojtjes
Në promovim, ku nikoqir ishte ministri Besimi, morrën pjesë kori diplomatiko-ushtarak i jashtëm i akredituar në vend
më tepër
26.Sep.2012
“Përkrahje e procesit të zbatimit të Marrëveshjes së Ohrit, nëpërmjet përforcimit të kapaciteteve për përkthim cilësor në adminstratën shtetërore dhe publike”
Nëpërmjet këtij projekti synohet përmirësimi i cilësisë së përkthyesve, vendosja e standardeve si dhe metodave moderne në këtë fushë
më tepër
22.Sep.2012
Përurohet dhe vendoset guthemeli për ndërtimin e një pjese të shkollës në Gjimnazin “Ismet Jashari” në Likovë
Ky projekt është rezultat i bashkëpunimit ndërkufitar i Maqedonisë dhe Republikës së Bullgarisë, ku Komuna e Likovës si bartëse e fitoi këtë projekt
më tepër
21.Sep.2012
A – Leje e integruar ekologjike për Xhonson Metin
Leja iu dha me anë të vlerësimit se kjo kompani i plotëson kushtet për marrjen e A - Lejes së integruar ekologjike
më tepër
20.Sep.2012
Bejta: Decentralizimi nuk bëhet vetëm për shqiptarët, por të gjithë qytetarët e Maqedonisë
Decentralizimi nuk bëhet vetëm qytetarët shqiptar, por bëhet për të gjithë qytetarët, bëhet për të gjitha komunat. Decentralizimi s’bëhet për qeveritarët
më tepër
19.Sep.2012
U mbajt Konferenca rajonale për sistemin e përbashkët informativ të mjedisit jetësor dhe fqinjësisë europiane
Ministri Ademi, sot e hapi Konferencën “Drejtimi i bazave të të dhënave dhe formatet për shkëbimin e informatave” që u mbajtë në hotelin Aleksandar Pallas
më tepër
19.Sep.2012
Bejta: Pas Marrëveshjes së Ohrit filloi etapë e re në Maqedoni
Ministri Bejta në emër të Qeverisë dhe MVL, ju uroj përfundimin e pavarësisë së mbikëqyrur Kryeministrit Thaçi, qeverisë dhe qytetarëve të Republikës së Kosovës
më tepër
18.Sep.2012
Ministri Besimi hapi debatin publik mbi Propozim Strategjinë për Diplomaci të Mbrojtjes
Diplomacia mbrotjëse është një vegël e rëndësishme për politikën e jashtme dhe të sigurisë të një shteti e cila mundëson takime bilaterale dhe multilaterale
më tepër
18.Sep.2012
U shënua dita ndërkombëtare e mbrojtjes së mbështjellësit të ozonit
Sipas ministrit Ademi, aktivitetet të cilat 15 vite janë realizuar në këtë vend janë kurorëzuar me rezultate të frytshme dhe shpërblime
më tepër
18.Sep.2012
Ministria e Drejtësisë dekriminalizon shpifjen
Do doja të theksoj se pavarësisht nga pjesët kriminale "Fyerje" dhe "Shpifje" të këtij kapitulli, fshihen edhe krimet e tjera të mbetura
më tepër
16.Sep.2012