Fshatrat Zubovcë, Galatë dhe Vrapçisht do të fitojnë stacion filtrimi për sistemin e ujësjellësit vendor
Ministri Ademi gjatë hedhjes së gurthemelit theksoi se ky projekt do të përkrahet nga Ministria e Mjedisit
më tepër
12.Aug.2012
Rehabilitimi klimaterik i fëmijëve të Pelisterit, 2012
Në aktivitet që do të zgjasë deri më 17 gusht janë të përfshirë fëmijët që vuajnë nga sëmundjet e sistemit të frymëmarrjes, anemitë, alergjitë dhe sëmundje tjer
më tepër
12.Aug.2012
Besimi në demonstrimin taktiko-teknik të armatimit dhe pajisimit të ARM
Ky eveniment i rëndësishëm është pjesë e kremtimit të ditës së ARM-së dhe përvjetorit „20 vite ARM “
më tepër
06.Aug.2012
Deklaratat për media qartazi demonstrojnë demagogjinë e Rufi Osmanit
BDI mirëpret mirënjohjen e z. Osmani për punën e BDIsë në zyrtarizimin dhe mbrojtjen e flamurit kombëtar
më tepër
02.Aug.2012
Mbledhja e Sekretariatit ekonomik të Bashkimit Demokratik për Integrim
Sekretariati ekonomik në këtë mbledhje vlerësoi të arriturat e deritanishme dhe njëkohësisht konkludoi se duhet të vazhdojë jetësimi i Platformës zgjedhore
më tepër
02.Aug.2012
RDK shëron kompleksin e të qenurit të vogël duke përdorur llafe të mëdha
RDK po përçan votën shqiptare dhe është përgjegjëse për humbjen e së paku pesë deputetëve shqiptar
më tepër
01.Aug.2012
BDI takime për të "ringjallur" FK Shkupin
Hapin e parë të përbashkët me Presidentin e Klubit e kemi ndërmarrë nëpërmjet të ndryshimit të emrit të klubit nga Slloga në Shkupi
më tepër
01.Aug.2012
Në mënyrë solemne u vë në përdorim hidroelektrana “Sv. Petka”
Ademi sot morri pjesë në solemnitetin e vënies në përdorim të hidroelektranës së re „Sv.Petka” si anëtarë i delegacionit të Qeverisë
më tepër
01.Aug.2012
Hiqet reciprociteti për çimenton me Kosovën
Ky vendim hyn në fuqi menjëherë pasi që të publikohet në Gazetën zyrtare
më tepër
01.Aug.2012
Anketë: BDI-ja i fiton zgjedhjet lokale te shqiptarët
Qytetarët në masë më të madhe janë skeptikë se koalicionimi parazgjedhor do t'i sjellë fitore opozitës dhe atë 51,5 për qind
më tepër
31.Jul.2012
Mjetet e Iftareve për qëllime humanitare
Mjetet e dedikuara për këtë qëllim do t’i destinojë për arsimimin e studentëve dhe nxënësve të familjeve ekonomikisht të rrezikuara
më tepër
31.Jul.2012
Ç’rrënjosëm inferioritetin dhe servilitetin e PDSHsë
Koha e “pobratimllekut politik” ka kaluar, shqiptarët zgjodhen anen e legjitimitetit te paster të marrë nga populli e askush tjetër
më tepër
31.Jul.2012