BDI është në aleancë me popullin shqiptar
PDSH është një parti politike që tradicionalisht e ka kontaminuar hapësirën publike me ofendime, fjalë banale dhe kasaphane
më tepër
12.Jul.2012
Reagim i Bashkimit Demokratik për Integrim
Bashkimi Demokratik për Integrim që nga themelimi i vet ka vendosur që llafet t’ia lejë PDSHsë, ndërsa ne të bëjmë atë më të vështirën, punën.
më tepër
11.Jul.2012
Deklaratë e zëvendëskryeministres Dr. Teuta Arifi me rastin e 17 vjetorit nga masakra e Srebrenicës
Më 11 korrik të vitit 1995, mbi 8.000 civil nga komuniteti boshnjak u vranë në Srebrenicë gjatë luftës në Bosnj
më tepër
11.Jul.2012
Besimi në ceremoninë e dërgimit të pjesëtarëve të ARM-së në kuadër të ISAF në Afganistan
Ministri Besimi shtoi se qëllimi ynë është kontributi dhe përkushtimi i vazhdueshëm drejt zhvillimit të paqes, demokracisë dhe prosperitit të përgjithshëm
më tepër
11.Jul.2012
Мinistri Ademi е paraqiti Projektin e ri rajonal për menaxhim më të mirë me ujërat e ndotura
Objektivi kryesor i projektit rajonal është përmirësimi i efikasitetit të planifikimit dhe zhvillimit të përbashkët të ujit dhe ujërave të ndotura
më tepër
10.Jul.2012
Besimi hapi debatin e sotëm shkencoro-profesional mbi Propozimin e Libit të Bardhë të Mbrojtjes
Ministri tha se ata fokusohen në atë që 50 % nga aftësitë e ardhshme operuese të Armatës të shpërndahen jashtë territorit kombëtar
më tepër
09.Jul.2012
“Projektimi dhe ndërtimi i stacionit filtrues për furnizimin me ujë në q. e Gostivarit “
Ministri Ademi informoi për realizimin e këtij projekti, vlera e përgjithshme i të cilit është rreth 123 milionë denarë
më tepër
06.Jul.2012
Reagim i BDIse
Verbësia e PDSH për pushtetin jolegjitim shkoi deri aty që ata të votojnë për deputet maqedonas kundër deputetevë shqiptar që ti uzurpojnë institucionet në 2006
më tepër
06.Jul.2012
gurrëthemeli për objektin shtesë të SH.F. "Gjergj Kastrioti –Skënderbeu"
në Shkollën Fillore “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”, procesin edukativo arsimor e zhvillojnë më shumë se 900 nxënës
më tepër
05.Jul.2012
Ministri Bexheti u dorëzoi vendimet noterëve të rinj
Bexheti noterëve ua uroi emërimin në shërbimin e ri dhe theskoi se në Ministrinë e Drejtësisë i kushton vëmendje të veçantë avancimit të shërbimit noterial
më tepër
05.Jul.2012
Ministri Saraqini në prezentimin e mbushësit solar për telefoni celulare
Karakteristikat klimatike të Maqedonisë mundësojnë kushte të volitshme për zhvillim të suksesshëm të energjisë së diellit
më tepër
05.Jul.2012
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunim me Regjionin e Normandisë së Poshtme të Francës
Marrëveshjen për bashkëpunim e nënshkruan Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Nevzat Bejta dhe zëvendës kryetarja e Regjionit të Normandisë së Poshtme, Korin Feret
më tepër
05.Jul.2012