Ministri Ademi e vizitoi komunën e Vrapçishtës
ministri Ademi realizoi takim me kryetarin e komunës Bajram Kadriu si dhe vizitoi vendin në të cilin ndërtohet Qendra për grumbullimin e prodhimeve bujqësore
më tepër
03.Jul.2012
GREKO – GRUPI I SHTETEVE KUNDËR KORRUPSIONIT TË KËSHILLIT TË EUROPËS
Bexheti shtoi se Republika e Maqedonisë i ka implementuar plotësisht të gjitha 17 rekomandimet nga Raundi i parë i evalvimit
më tepër
03.Jul.2012
Nasuf Ipcja pranoi nje delegacion parlamentar nga Kosova
Biseda megjithate u fokusua ne legjislaturen shendetesore
më tepër
03.Jul.2012
Njohtim nga mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të BDI
KP i BDI shpreh keqardhje të thellë për përsëritjen e qëndrimeve përçarëse dhe lokaliste të Menduh Thaçit, dhe dënon çdo përpejkje të tij për ndasi/diferencim
më tepër
30.Jun.2012
U miratua Propozim Ligji për Institutin Gjeologjik të Republikës së Maqedonisë
Të dy ministrat diskutuan për kompetencat e kësaj organizate të pavarur administrative dhe përfitimet nga themelimi i saj
më tepër
29.Jun.2012
Besimi ishte prezent në stërvitjen taktike të njëanshme në poligonin ushtarak “Krivolak”
“Zbatimi i operacioneve anti-kryengritëse dhe operacioneve për bashkëpunim civilo-ushtarak si qasje indirekte në menaxhime post- konflikte ”
më tepër
28.Jun.2012
Ministri Ademi e hapi Konferencën e gjashtë Pan-europiane për brezin e gjelbërt
Puna e kësaj Konference zhvillohet sipas programit të të definuar, duke përfshirë prezentimin e përvojave të ndryshme
më tepër
28.Jun.2012
Sharri Kendon 2012
Mbreme ne Tetove, ne kuader te Festimeve te 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise dhe Dites se Flamurit, u be hapja solemne e Festivalit te 18 te folklorit
më tepër
28.Jun.2012
Investim prej 100 milion euro dhe 500 vende pune
Kompania turke Kurum Holding nga Stambolli ka fituar tenderin ndërkombëtarë për eksploatimin e mineraleve nga miniera Tajmisht në Zajaz
më tepër
28.Jun.2012
Press konferencë e anëtarit të Kryesisë Qendrore të BDI-së, z. Fatmir Besimi
PDSH mundohet në prag të zgjedhjeve lokale të bën edhe një përcarje të rradhës duke i ndarë shqiptarët e Maqedonisë në baza lokale
më tepër
27.Jun.2012
Sekretari shtetërore në Ministrinë e s\Shëndetësisë, Nasuf Ipçja në vizitë pune në Kosovë
Ne takimin qe u realizua ne ambientet e Ministrise se shendetesise se R. se Kosoves, z. Ipçja u prit nga homologu i tije kosovare z.Gani Shabani
më tepër
27.Jun.2012
Konferencë për shtyp e ministrit Abdilaqim Ademi
Konferencë për shtyp për Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Menaxhim me Mbeturina, i cili u miratua në mbledhjen e shtatëdhjetë të Qeve
më tepër
27.Jun.2012