Saraqini përuroi përfundimin e Projektit “Efikasiteti energjetik”
ministri i ekonomisë Valon Saraqini realizoi një vizitë pune në Zajaz të Kërcovës
më tepër
15.Jun.2012
Konferencë për shtyp e Sekretarit të BDI-së, z. Abdilaqim Ademi
Kompleksin e humbjeve të njëpasnjëshme në zgjedhje e shërojnë me fjalë të mëdha , por gjithëmon të zbrazëta dhe me asnjë vepër
më tepër
13.Jun.2012
Zëvendëskryeministri Xhaferri priti udhëhqësin e Shoqatës për miqësi shqiptaro-turke
Zëvendëskryeministri Xhaferri shprehu kënaqësi që priti në takim udhëheqësit të kësaj shoqate
më tepër
13.Jun.2012
"Avancimi i integrimit ndëretnik në arsim përmes dhënies stimul në shkolla"
Z. Xhaferri në fjalimin e tij falenderoi ambasadorin e SHBA-së në Maqedoni z. Vollers për kontributin dhe përkushtimin e tij ndaj këtij projekti
më tepër
13.Jun.2012
Besimi, morri pjesë në shënimin e Ditës së Brigadës Ajrore të ARM-së
Ai gjithashtu shtoi se procesi i reformave për disa është i dhimbshëm, por i domosdoshëm për të pasur një Armatë e cila mund t’u bëjë ballë sfidave
më tepër
13.Jun.2012
KUMTESË
përrfaqësuesit e Universitetit të Belfastit treguan përpjekjet e këtij universiteti për përfaqësim të barabart në sistemin arsimore të Universitetit,
më tepër
13.Jun.2012
Reagim i Bashkimit Demokratik për Integrim
PDSH gjatë qeverisjës së paligjshme mirreshte me pazaret e ndara me partnerët e tyre dhe jo me njohjen e pavarësisë së Kosovës, demarkacionin e kufirit
më tepër
12.Jun.2012
Arifi, sot u takua edhe me zëvendës ndihmës sekretarin shtetëror të SHBA-së Filip Riker
zëvendëskryeministrja Arifi informoi për statusin e realizimit të aktiviteteve që kanë të bëjnë me integrimin evropian të Republikës së Maqedonisë
më tepër
08.Jun.2012
Ballkani në botën e globalizuar: nxitja e Agjendës Evropiane në rajon
Zëvendëskryeministrja Arifi në fjalën e saj në temën “Kriza në BE dhe ardhmëria e integrimeve. A është Evropa me multi shpejtësi e vetmja rrugë drejt zgjerimit”
më tepër
08.Jun.2012
Ekspozite per 100 vjetorin
100 fotografi për 100 vjetorin e Shqipërisë ose thënë më mirë 100 vjetori i përdorimit të lirë të Flamurit kombëtar. Është krenari për Shkupin
më tepër
08.Jun.2012
Konferencë për Komunikim dhe dukshmëri të IPA-s
Në Sekretariatin për Çështje Evropiane sot u mbajt konferencë me temë “Kuminikim dhe dukshmëri për IPA”
më tepër
08.Jun.2012
Saraqini diskutoi me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore
Saraqini shpreson se shuma e re prej 111 milionë eurosh e dedikuar për ekonomi dhe bujqësi do të hapin rreth 2,500 vende të reja të punës
më tepër
08.Jun.2012