Njohtim nga Qeveria
Ademi theksoi se urdhëresa duhet të respektohet me përpikëri dhe shpreson në efekte pozitive, në të kundërtën, do të kërkohet vazhdimi i urdhëresës
më tepër
26.Mar.2012
Kuvendit vjetor i Odës së Noterëve
ministri i drejtësisë Blerim Bexheti realizoi fjalim përshëndetës, ku shprehi kënaqësi për punën , zhvillimin dhe efikasitetin gjithnjë më të madh të noterëve
më tepër
26.Mar.2012
Ministri Bexheti për vizitë në Gjykatën themelore në Tetovë
Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti mbrëmë mori pjesë në dorëzimin e donacionit nga Agjencia turke TIKA për përmirësimin e punës së Gjykatës ne Tetove
më tepër
26.Mar.2012
Bejta hapi Forumin Ndërkufitar të OJQve nga Maqedonia dhe Shqipëria
Bejta tha se është rritur interesimi për të aplikuar në projektet e Komponentës së dytë për bashkëpunim ndërkufitar.
më tepër
26.Mar.2012
Në Dibër ndërtohet palestra sportive që kushton 920 mijë euro
Biseduam lidhur me projektet e mundshme me të cilat ka aplikuar komuna dhe ministri premtoi mbështetjen në disa nga këto projekte
më tepër
26.Mar.2012
Ministri Bejta u takua me ambasadorin kroat Kramariç
Ambasadori Kramariç e ftoi ministrin Bejta për një vizitë pune në Republikën e Kroacisë, ku njëherit do të zhvillohej një takim me ministrin kroat
më tepër
22.Mar.2012
Ministri Ademi takon kryetarët e komunave të Rajonit planifikues juglindor
Kryetarëve të komunave ju prezentuan kërkesat dhe sugjerimet lidhur me dokumentacionin tenderik
më tepër
22.Mar.2012
Ministri Bexheti takon ambasadoren e Holandës Shurman
ministri Bexheti si dhe z-nj Shurman shprehën kënaqësi nga bashkëpunimi i deritanishëm bilateral në fushën e gjyqësorit
më tepër
22.Mar.2012
Efikasiteti i rritur i gjykatave në Republikën e Maqedonisë
Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti në koferencën e sotshme për shtyp i prezantoi të dhënat statistikore për punën e gjykatave.
më tepër
22.Mar.2012
Konferenca Nacionale për Arsimim dhe Zhvillim të Qëndrueshëm
Qëllimi është që të prezentohen përvojat e deritanishme në zhvillimin dhe implementimin e arsimit për zhvillim të qëndrueshëm
më tepër
22.Mar.2012
Mbrojtja e shëndetit nga ndryshimet klimatike– Iniciativa e shtatë shteteve
Republika e Maqedonisë iu qas Marrëveshjes së Kopenhagës, dorëzoi listën e masave të pranueshme nacionale për zvogëlimin e emisioneve
më tepër
22.Mar.2012
Ministria e Mjedisit & Kryqi i Kuq i RM, partner në luftë me ndryshimet klimatike
Me këtë dokument u zyrtarizua bashkëpunimi midis dy institucioneve në drejtim të ndërmarrjes dhe koordinimit të aktiviteteve
më tepër
22.Mar.2012