Grubi-Janakakis: Të gjithë të marrin përgjegjësi dhe të bëhen pjesë e zgjidhjes
Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane, sot (29.01.2018) në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë
më tepër
30.Jan.2018
Takimi Bekteshi – Zejbekçi : Nënshkrimi i Vendimit për të ndryshuar Protokollin 2 në favor të komunitetit të biznesit
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, me ftesë të homologut të tij turk, Nihat Zejbekçi, po qëndron në Ankara
më tepër
30.Jan.2018
Decentralizimi, takim i partnerëve në lidhje me Financimin e komunave
Sot në hapësirat e UNDP-së u mbajt takim mes përfaqësuesve të UNDP-së Narine Sahakyan Zëvendës Ambasadore
më tepër
30.Jan.2018
Grubi-Kobler: Opozita të jetë konstruktive duke e tejkaluar të kaluarën e vet
Sot kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, u takua me ambasadoren
më tepër
30.Jan.2018
Biznesmenë nga Shqipëria para ministrit Bektеshi shprehën interes për të investuar në turizëm, energji dhe resurse minerale
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot zhvilloi një takim pune me një delegacion biznesi nga Dhoma Amerikane e Tregtisë
më tepër
18.Jan.2018
Grubi: Askush s’mund të ndalë barazinë mes shqiptarëve dhe maqedonasve
Kryetari i grupit parlamentar të BDI-së, Artan Grubi, ka thënë se koalicioni qeverisës nuk do të dorëzohet për Ligjin për gjuhën shqipe
më tepër
17.Jan.2018
Ganiu: Skënderbeu bashkoi fiset shqiptare, ne duhet të bashkojëm kokat për përparimin e mëmëdheut
Sot, kryetari i Komunës së Çairit ishte pjesë e delegacionit shtetëror të kryesuar nga Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti
më tepër
17.Jan.2018
Zv.kryeministri Lika takon përfaqësues të dhomës amerikane tregtare
Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistem politik
më tepër
17.Jan.2018
Grubi: Me fqinjët po flasim me njëri tjetrin, e jo për njëri tjetrin
Sot Komisioni për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, me të cilën kryesoi kryetari i Komisionit z. Artan Grubi
më tepër
15.Jan.2018
Prioritetet e Bullgarisë të prezantuara para Komisionit për Çështje Evropiane në Kuvend
Komisioni për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, me të cilën kryesoi kryetari i Komisionit z. Artan Grubi
më tepër
15.Jan.2018
Abelard Tahiri: Pozitën e shqipes në Maqedoni e përmirësoi Ali Ahmeti
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka thënë se merita të mëdha për aprovimin e ligjit të gjuhëve në Maqedoni, që përmirëson dukshëm pozitën e shqipes
më tepër
13.Jan.2018
Grubi: Më në fund regulluam statusin e rreth 20.000 tregëtarëve në pazaret e gjelberta
Deputeti i BDIsë Artan Grubi ka njoftuar opinionin publik për miratimin e Propozim-ligjit për tregti në tregjet e gjelbra
më tepër
12.Jan.2018