Bexheti takon Ambasadoren e Gjermanisë Shtajnaker
Në takim Ministri Bexheti u falënderua për mbështetjen e vazhdueshme dhe të përzemërt të Republikës së Gjermanisë që i`a jep Republikës së Maqedonisë.
më tepër
10.Mar.2012
Konferecë shtypi për përgatitjen e elaborateve për mbrojtjen e mjedisit jetësor
Ndryshimet e dekreteve kanë për qëllim që t’i zvogëlojnë llojet e veprimtarive dhe aktiviteteve për të cilat detyrimisht kërkohet përpunim i elaboratit
më tepër
10.Mar.2012
Ministri Bejta për vizitë pune në Komunën e Kumanovës
Ministri Bejta fillimisht u njoftua me aktivitetet dhe planet e kësaj komune e njëherit edhe me problemet me të cilat aktualisht ballafaqohet Kumanova
më tepër
10.Mar.2012
Saraqini prezantoi projektin “Sipërmarrësia e grave”
Në këtë konferencë, e cila u mbajt pikërisht në më 8 mars në ditën e gruas, ishin motivuese për sipërmarrësin e grave edhe shembujt personal të dy grave
më tepër
10.Mar.2012
Saraqini promovoi Strategjinë e turizmit dhe planin aksionar
Qëllimi kryesor i këtij dokumenti është përkufizimi i vizionit operativ të strategjisë së turizmit në Maqedoni
më tepër
10.Mar.2012
BEJTA SHFUQIZON VENDIMET E INSPEKTORATIT PËR SHKOLLAT E ÇAIRIT
Ai gjithashtu tha se vendimi i Këshillit të Komunës së Çairit, është si vullnet i prindërve të nxënësve dhe i këshillave të shkollave
më tepër
10.Mar.2012
Tryeza - Republika e Maqedonisë, Rajoni dhe Integrimet Euro-Atlantike
Qëllimi i kësaj tryeze është që të diskutohet për përpjekjet e Ministrisë dhe Republikës së Maqedonisë për implementimin e vazhdueshëm të reformave
më tepër
10.Mar.2012
U promovua gjenerata e dytë e menaxhuesëve të mbeturinave 
Ministri Ademi ndau tridhjetë çertifikata për dhënien e provimit për menaxhues të mbeturinave gjeneratës së dytë menaxhues
më tepër
10.Mar.2012
Bejta takon Drejtoreshën BB në Maqedoni Burunçuk
50 milion dollar në dispozicion të komunave për kreditim të projekteve infrastrukturore
më tepër
06.Mar.2012
“Shkollat e para shqipe në trojet shqiptare”
7 Marsi, dita e Mësuesit, shënohet si një ngjarje me rëndësi kulturore dhe historike, në te gjitha trojet ku jetojnë shqiptarët
më tepër
06.Mar.2012
Kupa e Flamurit
Kjo garë u organizua nën patronatin e Këshillit për shënimin e 100 vjetorit të Ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë, bashkë me USHT dhe UEJL
më tepër
04.Mar.2012
Xhaferri në shënimin 568 vjetorit të Kuvendit të Besëlidhjes shqiptare
Manifestimi, në të cilin morrën pjesë Kryeministri Berisha, kryetarja e parlamentit, Topalli, ministra si dhe personalitete tjera filloi me ngritjen e flamurit
më tepër
03.Mar.2012