Nisim vitin e shqiptarëve
Këshilli Organizativ për shënimin e 100 vjetorit të Ditës së Flamurit dhe të Pavarësisë ka nderin t'ju ftojë në aktivitetin e parë të Këshillit Organizativ që..
më tepër
16.Jan.2012
Xhaferi: 100 vjetori, të festojmë bashkë
Qëllimi nuk është të grumbullohen forcat politike por të festojmë së bashku lidhur me 100 vjetorin e Flamurit dhe pavarësisë së Shqipërisë
më tepër
15.Jan.2012
Intervistë me drejtorin e Institutit të Shëndetit Publik, Ass. Dr. Shaban Memeti
Veprimtaria e Institutit të Shëndetit Publik – ISHP ka të bëjë kryesisht me: aktivitet kërkimore- shkencore, eksperto-konsultative, metodologjike dhe aktivitet m
më tepër
15.Jan.2012
Delegacioni i Parlamentit turk vizitoi Tetovën
Delegacionin e deputetëve të Parlamentit të Turqisë e udhëhoqi deputeti Mehmet Kesimoglu
më tepër
15.Jan.2012
Besimi në Kërçovë
Besimi sot e lëshoi në përdorim stacionin për servisimin e automjeteve të Brigadës së dytë të mekanizuar këmbësorike në kazermën në Kërçovë
më tepër
13.Jan.2012
Çdo ide që zhbllokon rrugën e euro-integrimit është e mirëpritur
Ne si strukturë politike do të vazhdojmë angazhimin tonë intensiv, normalisht në bashkëpunim me partnerët ndërkombëtar që të realizohet sa më shpejtë orientimi strategjik që është integrimi në NATO dhe BE
më tepër
13.Jan.2012
Saraqini takon homologun e tij turk Zafer Çaglajan
Ministri Saraqini mbajti një takim me kolegun e tij turk Zafer Çaglajan dhe me përfaqësuesit e shoqatave afariste të Turqisë
më tepër
13.Jan.2012
Besimi takon Komandantin e KFOR
Gjeneral-major Erhard Drevs realizoi takim me Ministrin e Mbrojtjes Fatmir Besimin.
më tepër
12.Jan.2012
Bejta për vizitë punë në Republikën e Bullgarisë
Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Nevzat Bejta qëndroi për vizitë punë në Republikën e Bullgarisë.
më tepër
12.Jan.2012
Konferencë ndërkombëtare shkencore për kodifikim të të drejtës civile
Bexheti shtoi se në radhët e këtyre reformave vend të posaqëm kanë edhe ato nga fusha e gjyqësorit si një ndër tre shtyllat kushtetuese të pavarura të pushtetit
më tepër
12.Jan.2012
Nuk ka Kishë në shesh
Në Sheshin ‘Maqedonia’ nuk do të ketë Kishë Ortodokse dhe në Kala të Shkupit nuk do të ketë Kishë, dhe kjo është kontributi që ka dhënë BDI-ja
më tepër
09.Jan.2012
MPB flet shqip
Nga sot qytetarët shqiptar do të mund t’i gjejnë formularët për aplikim për pasaporta në ueb faqen e ministrisë së Punëve të Brendshme edhe në gjuhën shqipe
më tepër
09.Jan.2012