Besimi: Me reforma drejt NATO-s
Maqedonia mbetet e përkushtuar për realizimin e aspiratave për t’u anëtarësuar në strukturat veri-atlantike, pavarësisht sfidave politike
më tepër
08.Jan.2012
REAGIM
Aeroporti i Shkupit është institucioni i parë që ka vënë në përdorim zyrtar gjuhën shqipe që nga 2002 akoma pa u miratuar ligji për përdorim të gjuhës shqipe
më tepër
08.Jan.2012
QMK intervenon për shpëtim të qytetarëve
Qendra për Menaxhim me Krizat ndërmorri aksion për shpëtimin e qytetarëve të bllokuar në aksin rrugor të fshatrave Gurgunicë dhe Sallarevë
më tepër
07.Jan.2012
Besimi përcjell kontingjentin në Afganistan
Historia tetë vjeçare e paqeruajtësve tanë në Afganistan i konfirmon rezultatet e shkëlqyeshme të cilat i arrijnë pjesëtarët e ARM
më tepër
05.Jan.2012
Struga Miraton Buxhetin
Kjo do të thotë se këshilltarët janë të përgjegjshëm dhe të ndërgjegjshëm për qytetarët që i kanë votua, të cilët presin ditë më të mira nga sjellja e buxhetit
më tepër
05.Jan.2012
Me masa efikase deri në kursim prej 40 përqind të energjisë elektrike
Me masa efikase deri në kursim prej 40 përqind të energjisë elektrike Qytetarët ti ndryshojnë zakonet e tyre të deritanishme, të konsumojnë në mënyrë racionale
më tepër
04.Jan.2012
48 milionë euro për rikonstruktimin e shkollave
Neziri shpalos planet për vitet vijuese, por edhe sfidat që arriti ti shmang gjatë qeverisjes së tij si numër dy i MASH-it. Ai përmend Nerezin, Studeniçanin...
më tepër
03.Jan.2012
Intervista e Zv. Kryeministrit Musa Xhaferi
Në një intervistë për edicionin e Vitit të Ri të së përditshmës Zhurnal, Zëvendës Kryeministri Musa Xhaferi flet për të gjitha cështjet politike në vend
më tepër
01.Jan.2012
Avancohen oficere shqiptar
Besimi tha se janë jan avancuar 15 ushtarak shqiptarë nga të cilët 9 janë graduar në major, 1 në gradën e kolonelit dhe 1 në atë të nënkolonelit.
më tepër
31.Dec.2011
Mbyllja e rasteve të Hagës hapi më i madh në ndërtimin e besimit midis bashkësive
Musa Xhaferri në intervistën për MIA-n, duke e vlerësuar vitin e kaluar 2011 në të cilin u shënua 10- vjetori i Marrëveshjes së Ohrit.
më tepër
31.Dec.2011
Vizitë e krerëve të Ministrisë së Kulturës në Gostivar
Delegacioni në vazhdim vizitoi Shtëpinë e Beut dhe Sahat Kullën, vizituan dy qendra nacionale nga lëmia e kulturës, Qendrën për Kulturë dhe Qendrën Konzervatore
më tepër
28.Dec.2011
Themelohet Këshilli organizativ për 100 vjetorin e Ditës së Flamurit
Me iniciativë të BDI-së, nesër në Tetovë do të themelohet Këshilli organizativ për shënimin e 100 vjetorit të Ditës së Flamurit.Koordinuar me Tiranën dhe Prisht
më tepër
27.Dec.2011