Besimi viziton Beogradin
Bashkëpunimi në fushën e mbrojtjes ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Serbisë është tradicional
më tepër
07.Feb.2012
Drejtori i QMK Adili viziton Japoninë
Gjithashtu janë realizuar takime pune me Ministrinë e Bujqësis, Pylltarisë dhe Peshkimit, si dhe me Agjensionin për Menaxhim me Pyjet
më tepër
06.Feb.2012
Saraqini në Kopenhagë
araqini, sot mori pjesë në Këshillin joformal për konkurrencë i cili u mbajt në Kopenhagë
më tepër
04.Feb.2012
Ademi mohon pajtueshmërinë për ristartimin e Shkritores
Ademi të martën do ta vizitojë komunën e Velesit për t'i sqaruar procedurat dhe, siç tha, ta bindë kryetarin e komunës dhe OJQ se punojnë në mënyrë transparente
më tepër
04.Feb.2012
Besimi në takimin e Këshillit të NATO
Besimi morri pjesë në takimin e Këshillit të Atlantikut të Veriut dhe të vendeve-kontribuuese në forcat ISAF në Afganistan dhe KFOR në Kosovë
më tepër
03.Feb.2012
Besimi në Vashington
Besimi kishte mundësi të bisedojë shkurt edhe me sekretarin shtetëror të SHBA-ve Hillari Klinton, si dhe të realizojë isa takime me përfaqësues të Kongresit
më tepër
03.Feb.2012
FR-BDI priti delegacionin e FR të AK-Parti Bursë
Gjatë vizitës në Tetovë mysafirët viztuan , Xhaminë e Larme, Hamamin turk, Medresen e Qyteti, Kadi çeshmën, qendrën rekreative të Kodrës Djellit, USHT dhe selin
më tepër
02.Feb.2012
Forumi Rinor i BDI-së merr pjese në konferencën rajonaletë të të rinjëve në Tiranë
Përfaqësuesi i FRBDI-së Fitim Lloga u ineresua të di se sa Kryeministri i Shqipëris mbështet forumet e rinore në rajon
më tepër
02.Feb.2012
Ministri Besimi vizitoi Pentagonin
Ministri i mbrojtjes, Fatmir Besimi dje vizitoi Pentagonin dhe realizoi takim me Xhozef MekMilan, ushtrues ndihmës sekretarin e mbrojtjes për çështje të siguris
më tepër
02.Feb.2012
Saraqini nenshkruan memorandum me USAID
Bashkëpunimi midis dy institucioneve shënon fillimin e realizimit të iniciativës së kahmotshme për përpunimi i një web portali www.konkurenca.mk
më tepër
02.Feb.2012
Forumin për decentralizimin dhe qeverisjen e mirë lokale
Njëra nga shtyllat më të rëndësishme të Marërveshjes së Ohrit është edhe procesi i decentralizimit dhe ne si Qeveri kemi investuar shumë
më tepër
02.Feb.2012
Ndahen çertifikata për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publik
Qëllimet më të rëndësishme të Ligjit, janë zbatimi i trajnimeve për gjyqtarë dhe prokuror, si dhe realizimi i programeve për edukimin e tyre të vazhdueshem
më tepër
31.Jan.2012