Saraqini takon ambasadorin Ukrainas Gonqaruk
Përparimi i bashkëpunimit në fushën e turizmit midis dy vendeve ishte temë kryesore e takimit të sotëm midis ministrit Saraqini dhe ambasadorit Gonqaruk
më tepër
31.Jan.2012
Zv. Kryeministri Xhaferri takoi Çejku
Xhaferri deklaroi se me ambasadorin Çejku kanë biseduar për shënimin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, bashkëpunimin në mes dy vendeve, etj
më tepër
30.Jan.2012
Përkrahje dhe implementim i ndërmjetësimit në Maqedoni
Sjellja e këtij ligji mendoj se në masë të madhe do ta ndihmojë edhe vendin tuaj në shpejtimin e lëndëve gjyqësore
më tepër
30.Jan.2012
Evakuohen mësuesit e bllokuar në Brezë dhe Malinë
Rreth ores 12:00 akcioni u krye me sukses dhe 12 mësuesit janë evakuuar dhe janë të dërguar në Shkup.
më tepër
28.Jan.2012
Besimi brifon gazetaret
Aktivitetet nuk ndalen, por vazhdojnë edhe vizitat e mëtutjeshme në Norvegji dhe Britani të Madhe, në selinë e NATO-s në Belgjikë,
më tepër
28.Jan.2012
Kongres i përbashkët i komunave shqiptare në katër shtete
Iniciativa është ngritur nga zëvendëskryeministri i Maqedonisë Musa Xhaferi gjatë takimit të fundit të realizuar në Shkup.
më tepër
28.Jan.2012
Riemërtohen shkollat në Çair
Shkollat Nikolla Vapcarov, Jane Sandanski, Cvetan Dimov dhe Rajko Zhinzifov riemërtohen në Imri Elezi, “Jashar Bej Shkupi, Ismail Qemali, Hasan Prishtina
më tepër
26.Jan.2012
Ministri Saraqini takohet me homologun bulgar
Bashkëpunimi rajonal është çelës i vetëm për tejkalimin e pasojave të krizës ekonomike botërore.
më tepër
26.Jan.2012
Intervistë e ministrit z.Valon Saraqini për gazetën “Kapitall”.
Si do të jetë viti 2012 në planin ekonomik? Cilat do të jenë sfidat më të mëdha me të cilat do të ballafaqohet ekonomia e Maqedonisë? Cila është strategjia e...
më tepër
26.Jan.2012
Përurimi i aparaturës së re mjekësore në Spitalin e Përgjithshëm të Gostivarit
Spitali I përgjithshëm I Gostivarit ‘’Dr, Ferid Murad’’ u pajis me aparaturë të re mjekësore, me ç’rast u organizua një ceremoni e përurimit të sajë. Kjo apar
më tepër
26.Jan.2012
Reagim ndaj dezinformacioneve
Kontrollimi dhe verifikimi i informacionit, që mund të shkaktojë pasoja të ndryshme, është pjesë e integritetit të të gjitha institucioneve para se të reagohet
më tepër
22.Jan.2012
Sqarim rreth vizitës së Ministrit Imami
Vizita e Ministrit të Mbrojtjes të Republikës së Shqipërisë, është realizuar me ceremonitë më të larta shtetërore të vizitave të ministrave të mbrojtjes
më tepër
22.Jan.2012