Riemërtohen shkollat në Çair
Shkollat Nikolla Vapcarov, Jane Sandanski, Cvetan Dimov dhe Rajko Zhinzifov riemërtohen në Imri Elezi, “Jashar Bej Shkupi, Ismail Qemali, Hasan Prishtina
më tepër
26.Jan.2012
Ministri Saraqini takohet me homologun bulgar
Bashkëpunimi rajonal është çelës i vetëm për tejkalimin e pasojave të krizës ekonomike botërore.
më tepër
26.Jan.2012
Intervistë e ministrit z.Valon Saraqini për gazetën “Kapitall”.
Si do të jetë viti 2012 në planin ekonomik? Cilat do të jenë sfidat më të mëdha me të cilat do të ballafaqohet ekonomia e Maqedonisë? Cila është strategjia e...
më tepër
26.Jan.2012
Përurimi i aparaturës së re mjekësore në Spitalin e Përgjithshëm të Gostivarit
Spitali I përgjithshëm I Gostivarit ‘’Dr, Ferid Murad’’ u pajis me aparaturë të re mjekësore, me ç’rast u organizua një ceremoni e përurimit të sajë. Kjo apar
më tepër
26.Jan.2012
Reagim ndaj dezinformacioneve
Kontrollimi dhe verifikimi i informacionit, që mund të shkaktojë pasoja të ndryshme, është pjesë e integritetit të të gjitha institucioneve para se të reagohet
më tepër
22.Jan.2012
Sqarim rreth vizitës së Ministrit Imami
Vizita e Ministrit të Mbrojtjes të Republikës së Shqipërisë, është realizuar me ceremonitë më të larta shtetërore të vizitave të ministrave të mbrojtjes
më tepër
22.Jan.2012
Besimi pret homologun Imami
Ne kemi përvoja të shkëlqyera gjatë bashkëpunimit në pikëpamje të planit rajonal, bilateral, por edhe të integrimeve euro-atlantike
më tepër
21.Jan.2012
Xhaferi takon Ministrin Imami
Musa Xhaferri, sot priti në një takim zyrtar Ministrin e Mbrojtjes të Shqipërisë z. Arben Imami dhe homologun e tij z. Fatmir Besimi
më tepër
20.Jan.2012
Zëvendëskryeministrja Arifi viziton në Londrën
Arifi udhëtoi drejt Londrës me ftesë të ministrit britanik për çështje evropiane, Dejvid Lidington.
më tepër
19.Jan.2012
BDI dënon aktin e incidentit skandaloz të zyrtarëve të Komunës së Tetovës
BDI në Tetove dënon këtë akt te dhunshëm dhe turpshëm të incidentit skandaloz te rrahjes në të cilin protagonist ishin zyrtarë të Komunës së Tetovës
më tepër
19.Jan.2012
Vlerësohet bashkëpunimi mes SIMO-s dhe OSBE-së
Zëvendëskryeministri Musa Xhaferi priti sot në një takim zyrtar ambasadorin e OSBE-së në Shkup Ralf Breth. Dy bashkëbiseduesit vlerësuan lart bashkëpunimin e de
më tepër
19.Jan.2012
Ministrat Saraqini dhe Ristovski prezantuan masat e Planit aksionar për zvogëlimin e ekonomisë së zezë
Plani aksionar për zvogëlimin e ekonomisë së zezë për vitin 2012, i cili mbrëmë u aprovua nga Qeveria, përmban një varg masash për aksion të përbashkët, të vazh
më tepër
18.Jan.2012