Bejta rinovon krejtësisht rrugën e lagjes Xhamixhid të Gostivarit
Sot janë inspektuar punimet në rrugën kryesore të lagjes Xhamixhid në Gostivar, ku po kryet trasimi, nivelizimi, tamponimi
më tepër
05.Sep.2017
Elezi takon drejtorin e Parkut Nacional Pelister, Amet Axhiu
Sot zëvendësministri i Financave d-r Shiret Elezi e priti drejtorin e Parkut Nacional Pelister z.Amet Axhiu. Në takim u bisedua
më tepër
05.Sep.2017
Gostivar: Bejta përuron vitin shkollor dhe dy investime në shkollën Bashkimi
Nxënësit e shkollës Bashkimi në Gostivar, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, janë vizituar nga Kryetari i Komunës së qytetit Nevzat Bejta
më tepër
04.Sep.2017
Ministri Bekteshi realizoi takim me ministrin izraelit te turizmit Yarin Levit
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi gjatë ditës së dytë të vizitës zyrtare në Izrael, sot në Jerusalem, zhvilloi në takim tet-a-tet
më tepër
04.Sep.2017
Ministri Bekteshi morri pjesë në Forumin e Biznesit ne Jerusalem
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi gjatë vizitës zyrtare në Izrael,
më tepër
04.Sep.2017
Elezi: Buxheti për vitin 2018 në përgaditje: pritet rritje më e lartë ekonomike
Buxheti për vitin 2018 është duke u përgaditur dhe do të projektohet me rritje më të lartë ekonomike.
më tepër
04.Sep.2017
Elezi: Në vijim është përgatitja e Programit ekonomik për Reforma
Ministria e Financave është në përgatitje të dokumentit strategjik, Programi ekonomik për reforma për periudhën 2018-2020
më tepër
04.Sep.2017
Kryeparlamentari Xhaferi në takim me eurodeputetët: Vajgëll, Kukan dhe Flekenshtajn
Kryetari i kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot ka realizuar takim me eurodeputetët z. Ivo Vajgëll, Knut Flekenshtajn dhe Eduard Kukan, nd
më tepër
31.Aug.2017
Duraku: Intensivisht kërkojmë zgjidhje teknologjike bashkëkohore të problemit me mbeturinat
Мinistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraku, zhvilloi një takim pune me Patrik Martens, drejto
më tepër
31.Aug.2017
Takim Osmani – Koxias: Proceset mund të zhbllokohen me besim dhe vullnet të mirë
Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, realizoi takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Koxias
më tepër
31.Aug.2017
Osmani: Deri tani janë realizuar 34 nga 73 masa në pjesën 3 nga Plani 3-6-9
Zëvendëskryeministri Osmani potencoi përgjegjësinë e rrolit të anëtarëve të Komitetit të Punës për fokusin e reformave të propozuara
më tepër
30.Aug.2017
Bekteshi: 60 milionë denarë për turizmin vendor dhe qytetarët me të ardhura të ulëta
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot prezantoi masën më të re të qeverisë për subvencionimin e familjeve
më tepër
30.Aug.2017