Ministri Bekteshi ndau subvencionet për sipërmarrësit
Ministri gjatë paraqitjes së tij tha se këtë vit u është dhënë mbështetje e drejtpërdrejtë financiare ndërmarrjeve në vlerë
më tepër
22.Dec.2017
Filloi faza e dytë për rregullimin e Lumit të Likovës
Sot në Likovë, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Luiza Vinton
më tepër
21.Dec.2017
Strategji plotësuese për zhvillim të turizmit
Një grup pune i përbërë nga përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë, pushtetit vendor, rajoneve planifikuese , Fakultetet e Turizmit
më tepër
21.Dec.2017
Xhaferi – Meta: Presim anëtarësimin e Maqedonisë në NATO
Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Shqipërisë të kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi
më tepër
20.Dec.2017
Grubi: Me mbështetjen bullgare, viti 2018 i Maqedonisë
Sot kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, pati takim me ambasadorin
më tepër
20.Dec.2017
Grubi: Na duhet Maqedonia ëndërr, e jo makth
Sot kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Artan Grubi, mori pjesë në Konferencën me temë-
më tepër
19.Dec.2017
Shpërblehen sipërmarrësit më të suksesshëm për vitin 2017
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot morri pjesë në veprimtarinë tradicionale të dedikuar për sipërmarrësit më të suksesshëm
më tepër
19.Dec.2017
Stacioni për trajtimin e ujërave të zeza do ta kthejë biodiversitetin e lumit Strumicë
Sot, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, u përurua me rastin e promovimit të projektit
më tepër
18.Dec.2017
Elezi mori pjesë në takimin e përbashkët të Qeverive të Maqedonisë dhe Shqipërisë
Në takim u diskutuan disa tema që lidhen me promovimin e bashkëpunimit bilateral ndërmjet dy qeverive të udhëhequra nga kryeministrat e Maqedonisë
më tepër
17.Dec.2017
Grubi: Me ligjin për gjuhët rrumbullakohet Marrëveshja e Ohrit
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi është shprehur se me ligjin për gjuhët rrumbullakohet Marrëveshja e Ohrit.
më tepër
16.Dec.2017
Аktivitetet e ministrit Duraki në mbledhjen e përbashkët Maqedoni – Shqipëri
Мinistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki mori pjesë në mbledhjen e parë të përbashkët të Qeverisë të Republikës së Maqedonisë
më tepër
15.Dec.2017
Grubi u takua me senatorin Chiti: Mbështetja italiane për Maqedoni euroatlantike​
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, z. Artan Grubi, bashkë me anëtarët dhe zëvendësanëtarët e Komisionit
më tepër
15.Dec.2017