Lika përshëndet miratimin e propozim ligjit për gjuhët, pret votimin në Parlament
Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit (SIMO) përshëndet miratimin e Propozim Ligjit për përdorimin e gjuhëve
më tepër
15.Dec.2017
U mbajtë mbledhja e parë e ministrave të mjedisit jetësor në kuadër të Efikasitetit energjetik
Më 14 dhjetor, në Prishtinë u mbajt takimi i 15-të ministror i vendeve nënshkruese të Kartës energjetike, ku u vendos
më tepër
15.Dec.2017
Përmbyllet me sukses debati për gjuhën pa asnjë amandament të pranuar
Sonte, para mesnatës, Komisioni për Çështje Evropiane dhe Komisioni Juridik-Ligjvënës, e përmbyllën vazhdimin e dytë
më tepër
14.Dec.2017
Bekteshi në Prishtinë: Maqedonia në vitin 2018 kryeson me Komunitetin e Energjisë
Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, sot mori pjesë në Takimin e 15-të të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë
më tepër
14.Dec.2017
Rritet buxheti për komunat në vitin 2018, ja për sa për qind
Siç njohtoi zëvendës ministri i financave D-r Shiret Elezi për Komunat janë parashikuar 19,4 miljard denarë në Buxhetin
më tepër
13.Dec.2017
Nënshkruhet Memorandumi për vazhdimin e ndërtimit të stacionit për trajtimin e ujërave të zeza në Shkup
Sot ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov dhe ambasadori francez
më tepër
13.Dec.2017
Grubi takon Ambasadorin Çek: Reformat nuk guxojnë të vonohen
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, pati takim me ambasadorin e Republikës së Çekisë
më tepër
12.Dec.2017
Grubi e vazhdon debatin për zyrtarizimin e gjuhës shqipe
Seanca e Komisionit për Çështje Evropiane në të cilën në rend dite është debati për amendamentet për Propozim-ligjin për gjuhët
më tepër
12.Dec.2017
BEKTESHI: Me ligjin e ri për energjetikë, qytetarët e zgjedhin furnizuesin për energji elektrike
Me ndryshimet ligjore, qytetarët do të kenë të drejtën e tyre për të zgjedhur furnizuesin e tyre për të gjitha emergjencat në tregun e lirë, tha ministri i ekon
më tepër
11.Dec.2017
Takimi i ministrit Duraki me ambasadorin e Italisë Romeo
Sot, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, realizoi një takim pune me ambasadorin e Republikës së Italisë
më tepër
11.Dec.2017
Grubi: Në janar gjuha shqipe zyrtare
Gjuha shqipe në janar të vitit të ardhshëm do të zyrtarizohet në nivel të shtetit. Për këtë është i bindur kryetari i komisionit për çështje evropiane
më tepër
10.Dec.2017
Xhaferi në Uashington u takua me kryetarin e grupit parlamentar të GERB Cvetanov
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi në Uashington ka pasur takim me kryetarin e Grupit parlamentar
më tepër
08.Dec.2017