Grubi – Bjornstand: Të afatizohet ftesa e kushtëzuar për në NATO
Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit Parlamentar për Çështje Evropiane, është takuar sot në Kuvend me Ambasadorin
më tepër
21.Jul.2017
Takimi i Kryeparlamentarit Xhaferi me ambasadorin e Finlandës Ikonen
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot u takua me ambasadorin e jashtëzakonshëm
më tepër
20.Jul.2017
Lika – Tejada: Shtyllat e Marrëveshjes së Ohrit – garancë për prosperitetin dhe stabilitetin në vend
Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistem politik
më tepër
20.Jul.2017
Grubi – Masikas: Estonia të mbështesë rekomandim të pakushtëzuar
Sot kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Artan Grubi, së bashku
më tepër
20.Jul.2017
Takimi i Kryetarit të Parlamentit Xhaferi me ambasadorin Ramesh
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot e pranoi në vizitë lamtumirëse ambasadorin e Republikës së Çekisë
më tepër
20.Jul.2017
Xhaferi – Ildem: NATO mbështet agjendën reformuese ambicioze të Qeverisë
​Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me z. Taxhan Ildem, ndihmës sekretar i përgjithshëm i NATO
më tepër
20.Jul.2017
Ministrit Duraki realizoi takim me ambasadorin finlandez Ikonen
Sot, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, realizoi takim pune me ambasadorin e Finlandës
më tepër
19.Jul.2017
Prezantohen politikat dhe investimet në sektorin e ujërave
Në kuadër të reformave në sektorin e ujërave “Zhvillimi i studimit kombëtar të ujërave“ sot, u mbajt punëtoria në të cilën
më tepër
19.Jul.2017
Ministri Bekteshi prezantoi projektet investuese në Pragë
Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi, sot në Forumin për Investime Kina – Evropa Qendrore dhe Lindore, i cili mbahet në Pragë të Republikës së Çekisë
më tepër
18.Jul.2017
Grubi me Ambasadorin Sllovak: Të hiqet kushtëzimi nga rekomandimi
Kryetari i Komisionit Parlamentar për Çështje Evropiane, Deputeti Artan Grubi, ka pritur sot në Kuvendin e Maqedonisë
më tepër
18.Jul.2017
Gostivari qyteti i vetëm në Maqedoni dhe Evropë për qeverisje transparente
Sot në ambientet e Komunës së Gostivarit u promovua projekti mbi sistemin “E Rregullativa”, një sistem mjaftë i rëndësishëm
më tepër
17.Jul.2017
Filloi projekti për rregullimin e shtratit të lumit të Likovës
Sot në Kumanovë u shënua fillimi i projektit për rregullimin e shtratit të Lumit të Likovës
më tepër
17.Jul.2017