Grubi në takim me Dux: Presim që sa më shpejtë Qeveria të miratoj ligjin për gjuhën
Sot në Kuvendin e Maqedonisë, Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit Parlamentar për Çështje Evropiane, ka takuar
më tepër
17.Jul.2017
Ministri Kreshnik Bekteshi u takua me ambasadorin e SHBA-ve, Xhes Bejli
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe Ambasadori i SHBA-ve në Maqedoni Jess Bailey mbajtën një takim të përbashkët
më tepër
14.Jul.2017
Komisioni për çështje evropiane shqyrtoi Planin “3-6-9”
Komisioni për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në mbledhjen e sotme me të cilën kryesoi kryetari i Komisionit Artan Grubi
më tepër
14.Jul.2017
Miratohet Deklarata për proceset reformuese dhe integruese për anëtarësimin e Maqedonisë në BE dhe NATO
Komisioni për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në mbledhjen e tij të dytë (14 korrik 2017)
më tepër
14.Jul.2017
Ministri Duraki u takua me përfaqësues të Bankës Evropiane për Ripërtrirje dhe Zhvillim në Maqedoni
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadullah Duraki, realizoi takim pune me Anka Joana Jonesku
më tepër
13.Jul.2017
Grubi – Barishiç: Guximshëm të mbyllen çështjet e hapura me fqinjtë
Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit Parlamentar për Çështje Evropiane në Kuvendin e Maqedonisë, ka takuar Ambasadoren
më tepër
13.Jul.2017
Kryetari i Kuvendit Xhaferi u takua me ambasadoren e Bosnja e Hercegovinës, Babiq
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me ambasadoren e Bosnjë e Hercegovinës në Republikën e Maqedonisë
më tepër
12.Jul.2017
Teuta Arifi përuron stacionin e ri të mbeturinave në Tetovë
Zgjidhet përfundimisht problemi i deponisë së egërr në qytetin e Tetovës. E para e kësaj komune Teuta Arifi sot ka përuar stacionin e ri
më tepër
12.Jul.2017
Duraki: Investimi në ruajtjen e natyrës do të sjellë përfitime ekonomike për komunat
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, ambasadori i BE-së Samuell Zhbogar dhe përfaqësuesja
më tepër
12.Jul.2017
Xhaferi – Bishop: Marrëdhëniet mes dy vendeve i karakterizon shkallë e lartë e miqësisë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministren e Punëve të Jashtme të Australisë Xhuli Bishop
më tepër
12.Jul.2017
Sadulla Duraki: Do të zgjidhet problemi me mbeturinat në Kumanovë
Sot në hapësirat e Qendrës për Zhvillim të Rajonit Veri-lindor të planit, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor
më tepër
11.Jul.2017
Lika – Zhbogar: Implementimi dhe avancimi i Marrëveshjes së Ohrit, prioritet i qeverisë
Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistem politik
më tepër
11.Jul.2017